Hoe De Dag Van Familie, Liefde En Trouw Te Vieren?

Hoe De Dag Van Familie, Liefde En Trouw Te Vieren?
Hoe De Dag Van Familie, Liefde En Trouw Te Vieren?

Video: Hoe De Dag Van Familie, Liefde En Trouw Te Vieren?

Video: Hoe De Dag Van Familie, Liefde En Trouw Te Vieren?
Video: ONZE OFFICIËLE TROUWVIDEO | TROUW SPECIAL | DE HUISMUTS 2024, Mei
Anonim

Op 8 juli vieren we de Dag van Familie, Liefde en Trouw. Het is absoluut noodzakelijk om deze dag van de kalender te benutten om uw dierbaren te laten zien hoe belangrijk en dierbaar ze voor u zijn.

Hoe de dag van familie, liefde en trouw te vieren?
Hoe de dag van familie, liefde en trouw te vieren?

Regel een vakantie voor uw gezin: bereid originele felicitaties of grappige wedstrijden voor, maak thematische foto's of start een wensboek - gebruik onze verzameling ideeën en uw familievakantie zal zeker herinnerd worden door zowel kinderen als volwassenen.

Een buitengewoon concert

Om het proces van een traditioneel familiefeest nieuw leven in te blazen, bereidt u een verrassing voor: organiseer een concert waaraan absoluut alle aanwezigen zullen deelnemen. Er is geen speciale training van de deelnemers vereist, maar je moet van tevoren onthouden wie in de familie perfect zingt voor de "min", wie gitaar kan spelen, wie expressief een anekdote kan vertellen. De allerkleinsten kunnen een rijmpje voordragen of deelnemen aan een lawaaiorkest (ritsende zakken, houten lepels, enz., begeleid door vrolijke muzikale begeleiding). Of misschien zijn er dansers, goochelaars of gymnasten onder jullie? Het gevoel dat je deel uitmaakt van een getalenteerde familie zal onze harten vullen met vreugde en trots.

Boek van wensen

Nog een idee: maak op 8 juli een familiewensboek. Neem een prachtig plakboek, schrijf een dramatische belettering en vraag alle gezinsleden op te schrijven wat ze in de nabije toekomst willen doen of ontvangen. En volgend jaar kan worden gecontroleerd of de gekoesterde verlangens zijn uitgekomen. Zo'n boek is een bron van ideeën, niet alleen voor de kerstman, maar ook voor iedereen die dierbaren wil plezieren.

Tafel spellen

In het tijdperk van tablets, smartphones en gameconsoles vergeten we soms hoe leuk het is om samen te komen en je favoriete bordspel te spelen dat interessant is voor alle generaties van het gezin. Goede oude lotto, spellen met fiches en dobbelstenen, evenals moderne begrippen, zullen je in staat stellen om interessant tijd door te brengen met je geliefde familie.

Filmpje, filmpje, filmpje…

Bereid een computerpresentatie (of video) "Het verhaal van onze familie" voor voor de vakantie. Scan oude foto's uit familiealbums en bewerk ze met een foto-editor. Bij het zien van de vergeten foto's op het grote scherm, vergezeld van een ontroerende melodie, zullen de ouderen een pijnlijk gevoel van nostalgie ervaren, en zullen de jongeren blij zijn om te zien wat een dappere soldaat overgrootvader was en wat een mooie grootmoeder was. Een warme familiale sfeer is gegarandeerd! De voorbereiding van de presentatie kan worden toevertrouwd aan de jongste, meest "gevorderde" gezinsleden.

Thematische fotosessie

Start een nieuwe traditie: op de Dag van Familie, Liefde en Trouw om met het hele gezin op de foto te gaan. Interessante foto's zullen blijken als je elk jaar poseert op dezelfde carrousel in de tuin, of de een na de ander in de hoogte rijd in een sportuniform, of in een zwembad op het platteland zit, enz. Dan zul je over een paar jaar zien hoe je gezin groeit en verandert in de loop van de tijd.

Aanbevolen: