Hoe De Dag Van De Verdediger Van Het Vaderland Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Dag Van De Verdediger Van Het Vaderland Te Vieren?
Hoe De Dag Van De Verdediger Van Het Vaderland Te Vieren?

Video: Hoe De Dag Van De Verdediger Van Het Vaderland Te Vieren?

Video: Hoe De Dag Van De Verdediger Van Het Vaderland Te Vieren?
Video: Hoe maak je een shirt van papier. ORIGAMI-SHIRT 2024, April
Anonim

Deze feestdag heet officieel "Verdediger van het Vaderland Dag", maar traditioneel worden alle mannen altijd gefeliciteerd. De harten van vrouwen zijn overweldigd door trots voor hun mannen, en ik wil uitroepen: "De helden zijn nog niet uitgestorven op het Russische land!" We hebben inderdaad geweldige mannen: sterk, mooi, slim … Daarom moeten we ze op een ongewone en mooie manier feliciteren.

Hoe de Dag van de Verdediger van het Vaderland te vieren?
Hoe de Dag van de Verdediger van het Vaderland te vieren?

instructies:

Stap 1

Feliciteer uw geliefde op een romantische manier. Maak hem bijvoorbeeld wakker met ontbijt op bed, organiseer een romantisch diner.

Stap 2

Feliciteer alle mannen die u kent op deze feestdag telefonisch of met behulp van virtuele methoden: sociale netwerken, e-mail, ICQ, enz.

Stap 3

Behandel de voorbereiding van de vakantie met grote verantwoordelijkheid als u familie of vrienden op bezoek verwacht. De eerste en belangrijkste taak is het decoreren van de kamer of hal waar de vakantie zal plaatsvinden. Als de financiële mogelijkheden het toelaten, nodig dan vertegenwoordigers uit van het bedrijf dat het pand decoreert, en zij zullen alles mooi en snel doen. Wees niet boos als dit niet mogelijk is. Het verfraaien van werk kost wat meer tijd, er is wat fantasie voor nodig, maar in dit geval krijgt de kamer of hal charme en individualiteit. Het belangrijkste is om het niet te overdrijven. Gebruik een onvervangbaar attribuut voor decoratie - ballen. Blaas ze op en hang ze eenvoudig (of ingewikkeld) hier en daar op, en het gevoel van feest zal onmiddellijk verschijnen. En 's avonds kun je de ballen gebruiken als rekwisieten voor wedstrijden. Je kunt verschillende grappige gezichten tekenen met een stift, grappige wensen schrijven. Je kunt posters, slingers, decoraties maken van gekleurd papier en karton - alles is geschikt.

Stap 4

Begin de avond met het componeren van kleine felicitaties in poëtische vorm, feliciteer elke man bij naam en geef een geschenk.

Stap 5

Nodig gasten uit aan de feesttafel. Beperk het menu niet tot alleen lichte snacks, fruit, zoetigheden, want mannen houden ervan om heel goed te eten.

Stap 6

Stel eerst drinkspelletjes voor, zodat er niet te vaak wordt getoast en het feest niet te snel eindigt. Bijvoorbeeld "Ridder van de 21e eeuw". Een echte ridder weet altijd complimenten te geven. Nodig met behulp van loting de mannen uit om de "dame van het hart" te kiezen Ze zouden een ongewoon compliment moeten geven ter ere van haar. Op stukjes papier kun je niet alleen vrouwennamen schrijven, maar ook mannennamen. Maar dit is alleen als de gasten gevoel voor humor en voldoende ontspanning hebben. En het laatste. De namen van die mannen die optreden als "dames van het hart" moeten worden ontcijferd: Mikhail - Dulcinea, Dmitry - Milady, enz. Bied een proefgrap aan "Wie ben ik eigenlijk?" Als entertainment aan tafel. Mannen moeten een kaart uit een doos of hoed halen met verschillende "titels" erop geschreven: superman, exclusieve macho, ideale echtgenoot, wijze, echte kolonel, agent 007, Don Juan, supervader, Carlson die op het dak woont, enz.. De inscripties moeten correct zijn om niemand te beledigen.

Stap 7

Na een paar spelletjes aan tafel, ga je verder met het bewegende deel van het feest. Mannen kunnen een wedstrijd aangeboden krijgen voor de titel 'heel erg', 'de sterkste'. Deelnemers moeten een lege plastic fles verfrommelen. Het deksel moet worden vastgeschroefd. Het lijkt erop dat dit een eenvoudige taak is, maar het is praktisch onmogelijk om het te voltooien. Dozen worden voor de mannen geplaatst op een afstand van twee meter en ze krijgen vijf speelkaarten. Ze moeten in een doos worden gegooid. Dit is ook erg moeilijk om te doen. "De meest behendige en sterke." Dit is een touwtrekwedstrijd, al van kinds af aan bekend. Op basis van de resultaten van drie wedstrijden bepaal je de "beste". Als er geen duidelijke winnaar is, dan worden de winnaars in elke individuele competitie uitgeroepen tot de "beste", ze krijgen een prijs: een schoenborstel, een pakje sigaretten of een chocoladereep (als de persoon niet rookt), een fles Champagne.

Stap 8

Organiseer wedstrijden met leuke muziek. Beloon niet alleen de winnaars, maar ook de verliezers.

Stap 9

Sluit de avond af met een dansmarathon.

Aanbevolen: