Hoe De Verjaardag Van Een Vrouw Door Te Brengen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Verjaardag Van Een Vrouw Door Te Brengen?
Hoe De Verjaardag Van Een Vrouw Door Te Brengen?

Video: Hoe De Verjaardag Van Een Vrouw Door Te Brengen?

Video: Hoe De Verjaardag Van Een Vrouw Door Te Brengen?
Video: Makeup Look Voor BEGINNERS | Makeup Tutorial 2024, Mei
Anonim

Ongeacht wie het feest ter gelegenheid van de verjaardag van de dame organiseert - de jarige zelf, haar beste vriendin, minnaar of een speciaal uitgenodigde eventmanager - het feest kan en moet helder en onvergetelijk worden. Hiervoor is het belangrijk om de stemming en wensen van de held van de gelegenheid te vangen.

Hoe de verjaardag van een vrouw door te brengen?
Hoe de verjaardag van een vrouw door te brengen?

instructies:

Stap 1

Klassiek

Voor een vrouw die de vakantie met familie en vrienden wil delen, regel een maaltijd thuis of een banket in een restaurant. Versier de kamer met bloemen, draperieën of ballonnen, maak een feestmenu, nodig een gastheer uit, of (als er niet zo veel zijn) benoem een van de gasten als gastheer van het feest.

Stap 2

thematisch

Voor een saaie verjaardag in een niet-lui bedrijf is het de moeite waard om een origineel thema te bedenken. Versier de zaal dienovereenkomstig en vraag de gasten om zich te kleden in kostuums van piraten, gangsters, cowboys, kerels, prinsen en prinsessen - de personages van het favoriete plot van het feestvarken. Gestileerde menukaart, cadeautjes en toasts zijn welkom!

Stap 3

Kom tot rust

Een zeldzame vrouw zal onverschillig blijven voor de tederheid van spa-procedures. Een geweldige optie voor een sociaal meisje dat houdt van zelfzorg en kletsen met haar vrienden, is een vrijgezellenfeest in het wellnesscentrum. Kies een locatie voor de vakantie, bestel een specifieke reeks procedures voor elke gast en vraag desgewenst om drankjes en snacks te bezorgen. Zo'n verjaardag wordt niet snel vergeten!

Stap 4

extreem

Een extreem scenario past bij de liefhebber van spanning: een masterclass in helikopterbesturing, vliegen in een windtunnel, kartracen. Niet alleen mannen houden van adrenalinestoot! Afhankelijk van het budget kan de jarige alleen op avontuur, met haar geliefde, met haar familie of met vrienden.

Stap 5

Samen

Een romantische vakantie voor slechts twee zal erg handig zijn als de relatie van het feestvarken met haar geliefde op het hoogtepunt van passie is, en een niet-ronde date haar niet verplicht om haar verjaardag in een groot bedrijf te vieren. Een man die voor zijn tweede helft een onvergetelijke vakantie heeft georganiseerd - met een ballonvlucht, een ritje te paard, een promenade in een retro limousine of een weekend in een landhotel - verdient de meest oprechte dankbaarheid en de meest tedere wederzijdse gevoelens.

Aanbevolen: