Hoe De Verjaardag Van Een Man Door Te Brengen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Verjaardag Van Een Man Door Te Brengen?
Hoe De Verjaardag Van Een Man Door Te Brengen?

Video: Hoe De Verjaardag Van Een Man Door Te Brengen?

Video: Hoe De Verjaardag Van Een Man Door Te Brengen?
Video: Leren Presenteren: Mijn Tips! Selfhelp Sanny 2024, April
Anonim

Vakanties voor mannen verschillen fundamenteel van die voor vrouwen, en niet alleen door de hoeveelheid alcohol die wordt geconsumeerd. Daarom, als een meisje een onvergetelijke verjaardag voor haar dierbare persoon wil regelen, moet ze rekening houden met al zijn wensen. Een vakantie naar uw smaak is goed, maar vergeet niet dat een man liever heeft dat hij op deze dag niet wordt omringd door uw favoriete muziek, eten en vrienden, maar door wat hij kiest.

De beste toevoeging aan het geschenk is een vrolijke en opruiende avond, die de jarige nog lang zal herinneren
De beste toevoeging aan het geschenk is een vrolijke en opruiende avond, die de jarige nog lang zal herinneren

instructies:

Stap 1

Zoek bij de jarige zelf uit wat hij van de vakantie wil. Als het feest als een verrassing wordt voorbereid, stel dan de dag ervoor suggestieve vragen. Denk aan de ongewone verjaardagen van zijn vrienden - "Maar vorig jaar riep Viktor iedereen naar de natuur - en volg zijn reactie. Veel jarigen vallen, enige tijd voor X-day, in pre-vakantiemelancholie, vooral als de datum vast komt te staan, en het lijkt voor een persoon dat hij ik nog niet echt iets heb gedaan, dus laat je niet misleiden door de saaie excuses "Ik heb niets nodig", "maar wat maakt het uit." Hoogstwaarschijnlijk op de dag van de vakantie, zal hij van gedachten veranderen over het feest en uw inspanningen waarderen.

Stap 2

Veel bij het vieren van een verjaardag hangt af van het karakter, de gewoonten en hobby's van een man. Als hij een fan is van een actieve levensstijl, moet je zijn sportvrienden niet verzamelen aan de traditionele tafel met sit-downs voor de tv. Het is beter om een huisje op de camping te boeken, een sauna met barbecues te organiseren, als het weer het toelaat. In de winter kun je iedereen uitnodigen om te gaan skiën of "bagels", in de zomer - om de natuur in te gaan met tenten of auto's, met een barbecue mee. Een originele versie van een actieve verjaardag - raften op de rivier en gefeliciteerd rechtstreeks vanaf de boten.

Stap 3

Hoogstwaarschijnlijk heeft de man een soort gekoesterde droom die hij niet erg zou vinden om tijdens zijn vakantie te realiseren. Vraag het aan zijn goede vrienden. Misschien wil hij stiekem met een parachute springen - koop dan een certificaat voor de sprong en nodig gasten uit in de parachuteclub om het feestvarken tijdens de vlucht te zien. Of misschien zou de held van de gelegenheid het niet erg vinden om met een striptease naar een nachtclub te gaan, nou, organiseer dit plezier voor hem, als je relatie het toelaat. Ga bij twijfel over een droom verder met zijn hobby's. Is de man een fervent gamer? Maak vooraf een afspraak met zijn vrienden op het netwerk, huur een internetcafé of regel thuis een servergame, laat iedereen met een laptop op bezoek komen. Laat hem op zijn verjaardag een echte, geen virtuele sessie van het netwerkspel krijgen.

Stap 4

Een traditionele vakantie thuis aan een gedekte tafel is geschikt voor wie thuiscomfort op prijs stelt. Onthoud echter dat niet alle mannen uw inspanningen kunnen waarderen om een kamer met bloemen en ballonnen te versieren. Koop beter posters met "grappen", gelukkig zijn er nu een groot aantal te koop en voor alle gelegenheden. Natuurlijk moeten de favoriete gerechten van de jarige deelnemen aan het feest. Je kunt een "mannen" cake bakken of bestellen - in de vorm van een vrouwenborst in een bh van crème, het zal zowel de man als alle gasten zeker amuseren. Maak je vooraf zorgen over entertainment: als er iemand op bezoek komt die gitaar speelt, vraag hem dan om met het instrument te komen. Als dansen wordt verwacht, brand dan een schijf of maak een afspeellijst met de muziek die de held van de gelegenheid leuk vindt.

Stap 5

De originele versie van de verjaardag van een man is een scenario-zoektocht. In de kindertijd speelden alle jongens Kozakkenrovers, hoogstwaarschijnlijk zal je man het enigszins aangepaste spel waarderen. Als je een weegschaal wilt, ga dan naar een groot gebied, bijvoorbeeld naar een zomerhuisje, bereid van tevoren "verstopplaatsen" op de site voor met instructies over welke taak de jarige en zijn vrienden moeten voltooien. Het kunnen raadsels zijn, oefeningen voor fysieke kracht (bijvoorbeeld optrekken aan een rekstok) of een verzoek om een lied te zingen, een deuntje, een gedicht vertellen dat hij op de kleuterschool leerde. De eindprijs kan een geschenk zijn, een grote taart of een certificaat voor een slimme en getalenteerde jarige, bijvoorbeeld voor extreme rij- of duikcursussen.

Aanbevolen: