Hoe De Verjaardag Van Een Jongen Door Te Brengen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Verjaardag Van Een Jongen Door Te Brengen?
Hoe De Verjaardag Van Een Jongen Door Te Brengen?

Video: Hoe De Verjaardag Van Een Jongen Door Te Brengen?

Video: Hoe De Verjaardag Van Een Jongen Door Te Brengen?
Video: Mannen, doe dit eens met je haar! 2024, Mei
Anonim

Voor kinderen zijn deze kleine friemels, om hun verjaardag op de traditionele manier te vieren voor volwassenen - zittend aan een feestelijke tafel - pure verveling. Om het feest lang leuk en gedenkwaardig te maken voor uw zoon en zijn vrienden, regelt u een echte vakantie voor hen - "Pirate's Birthday".

Hoe de verjaardag van een jongen door te brengen?
Hoe de verjaardag van een jongen door te brengen?

Noodzakelijk

Rode stof, dikke zwarte stof, zwart elastiek, witte papieren vellen, theezakjes, linnen touw, plasticine, verschillende vellen Whatman-papier, verven, schminken, lege champagneflessen, waskaarsen, gekleurd karton, chocolade gouden munten, blauw tafelkleed, klein karton

instructies:

Stap 1

Verjaardagsuitnodigingen maken. Betrek de jarige zeker bij de productie, want voor hem is het anticiperen op de vakantie ook een vakantie. Schrijf uitnodigingen op "oud" papier. Om gewoon papier te verouderen, beits je het met een vochtig theezakje. Nadat het papier droog is, schrijft u uw uitnodigingstekst erop. Het ontwerp van uitnodigingen laat veel ruimte voor fantasie, vraag je kind wat hij zou willen schrijven aan zijn vrienden. Als de uitnodigingen klaar zijn, rol ze dan op in een koker, bind ze vast met linnen touw. Zet het touw vast met een plasticine-zegel. Het resultaat zijn echte piratenberichten. Laat het kind de uitnodigingen zelf aan vrienden overhandigen - het zal hem veel plezier doen.

Stap 2

Bereid piratenaccessoires voor elke gast: een sjaal en een ooglapje. Een sjaal kan uit een stuk stof worden gesneden. Voor het verband heb je een zwarte elastische band en een ovaal van dichte zwarte stof nodig, die aan elkaar moeten worden genaaid. Sla ook speciale gezichtsverf in. Stoppels en littekens tekenen kan iedereen. De "Pirates" zullen zeker blij zijn om zich te bewapenen met de messen en sabels die je hebt voorbereid. Knip ze uit dik karton, dek de mesjes af met folie en de handvatten met gekleurd papier.

Stap 3

Versier de muur met een groot piratenschip. Om het te maken, lijm je verschillende Whatman-papier. Teken het schip met verf. Om het schip er natuurlijker uit te laten zien, bestudeer je eerst de afbeeldingen van piratenschepen op internet. Vergeet tijdens de vakantie niet om algemene foto's te maken tegen de achtergrond van zo'n schip en deze vervolgens voor een lange herinnering aan alle gasten te presenteren.

Stap 4

Versier de feesttafel in piratenstijl: dek hem af met een blauw tafelkleed met daarop genaaid karton: vissen en munten. Plaats een of meerdere (afhankelijk van de grootte van de tafel) flessen kaarsen gevuld met was op de tafel. Het is beter om geen kaarsen aan te steken om ongelukken te voorkomen. Zoek een plaats op de tafel voor een kist gevuld met chocolade gouden munten. De kist kan worden gemaakt van een gewone kartonnen doos door deze te plakken met gekleurd papier.

Stap 5

Maak van tevoren een verjaardagsscript, verzin entertainment. Op internet zijn er veel ideeën voor spelletjes voor kleine "piraten", bijvoorbeeld schatzoeken, gouden munten gooien, charades oplossen. Als kinderen worden uitgenodigd voor een feestje met hun ouders, bedenk dan in welke hoedanigheid de ouders aan de spelletjes kunnen deelnemen.

Aanbevolen: