Zo Vier Je Vaderdag Met Je Kind

Zo Vier Je Vaderdag Met Je Kind
Zo Vier Je Vaderdag Met Je Kind

Video: Zo Vier Je Vaderdag Met Je Kind

Video: Zo Vier Je Vaderdag Met Je Kind
Video: Vier Jarige Alyssa Zingt Lied Tegen Het Pesten 2024, Mei
Anonim

Vaderdag wordt traditioneel gevierd op de derde zondag in juni. Deze feestdag verscheen in 1909 in Amerika, nadat een dochter vertelde over de prestatie van haar vader, die haar en nog drie kinderen eigenhandig opvoedde, en suggereerde dat de autoriteiten zo'n feestdag zouden invoeren. Na enige tijd werd een soortgelijke dag door veel landen van de wereld aangenomen, waaronder Rusland.

Zo vier je Vaderdag met je kind
Zo vier je Vaderdag met je kind

Er zijn veel manieren om deze vakantie met uw kind door te brengen, vooral omdat het weer in deze tijd meestal zonnig en warm is, wat bevorderlijk is voor uitstapjes en wandelingen in de frisse lucht. Het hangt allemaal af van de leeftijd van de baby en zijn voorkeuren.

De kleintjes zullen blij zijn met de eenvoudige aandacht van hun vader, zelfs thuis, omdat ze hun werkende vader erg missen. Je kunt er spelletjes mee spelen, boeken lezen en tekenfilms kijken. Ook zal een gezamenlijk uitstapje naar het park erg interessant zijn voor het kind, waar veel dingen zijn die voor hen aantrekkelijk zijn, bijvoorbeeld speeltuinen en fonteinen of een eenvoudige wandeling door de rustige plekken van de stad.

Een ouder kind zal geïnteresseerd zijn om naar de attracties te gaan, naar de dierentuin of het circus, om samen een film en tekenfilm in de bioscoop te kijken. Je kunt bowlen of andere sportspellen spelen, of zelfs gewoon de bal in de tuin trappen.

Nou, als je niet ver van de kust woont, kun je deze dag het beste aan zee doorbrengen, zwemmen, zonnebaden en genieten van elkaars gezelschap. Binnen de stadsgrenzen kun je het waterpark bezoeken als je kind al oud genoeg is voor de zwembaden en glijbanen.

Deel met uw kind zijn passie. Als hij van sport houdt, bezoek dan een wedstrijd of een interessant spel, als hij gaat vissen, ga dan samen vissen. Daarnaast kun je fietsen in het park of gaan karten.

Ga wandelen. Als je kind oud genoeg is, ga dan met hem de natuur in en neem een van de wandelroutes. Interessante en mooie plekken, aangenaam gezelschap en af en toe snacks zullen een uitstekend tijdverdrijf zijn voor zo'n vakantie.

Ga paardrijden. Zoek uit waar je in jouw stad een interessante rit kunt maken op deze geweldige dieren en ga daar met je kind heen. Het is opmerkelijk dat dit soort entertainment geschikt is voor zowel jongens als meisjes.

Aanbevolen: