Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Leuk Met Je Kind

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Leuk Met Je Kind
Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Leuk Met Je Kind

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Leuk Met Je Kind

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Leuk Met Je Kind
Video: Nederlandse Kinderliedjes | Op Een Grote Paddestoel etc. 2024, Maart
Anonim

Nieuwjaar is een favoriete vakantie voor kinderen. Kinderen kijken uit naar Sinterklaas en cadeautjes. Beperk je niet tot het klassieke bezoek aan de kindermatinee met kerstboom, organiseer een heus huisfeest met je gezin. Het is gemakkelijk om van de meest magische nacht van het jaar een onvergetelijke en leuke nacht te maken. Het belangrijkste is om een goed humeur in te slaan en je verbeeldingskracht te tonen.

Zo vier je het nieuwe jaar leuk met je kind
Zo vier je het nieuwe jaar leuk met je kind

instructies:

Stap 1

Om het nieuwe jaar op een leuke en vrolijke manier met uw kind te vieren, moet u zich van tevoren voorbereiden. Wachten op een wonder is immers de meest memorabele tijd. Schilder samen met de baby de ramen met nieuwjaarspatronen, sneeuwvlokken, installeer en versier de kerstboom. Maak met je eigen handen versieringen, slingers, bereid kleine geschenken voor familie en vrienden. Bak aan de vooravond van de vakantie de koekjes waar je familie dol op is. Knip samen met het kind figuren en nieuwjaarsfiguren (kerstbomen, sneeuwpoppen) uit het deeg met behulp van vormpjes. Prik gaatjes aan de bovenkant van de figuren en als de koekjes klaar en afgekoeld zijn, rijg je de linten erdoor en nodig je het kind uit om de kerstboom te versieren.

Stap 2

Houd een maskerade. Je kunt rondkomen met de lichtere versie en alleen carnavalsmaskers voor familieleden maken. Als je genoeg tijd en energie hebt, probeer dan een carnaval te organiseren dat aan alle wetten van het genre voldoet. Gebruik je fantasie en bereid je voor of koop echte nieuwjaarskostuums in de winkel.

Stap 3

Ontwerp en organiseer nieuwjaarsspellen voor alle gezinsleden. Speel bijvoorbeeld het spel Sneeuwbal. Maak een sneeuwbal van watten of gebruik een witte tennisbal. Ga in een cirkel staan en geef deze "sneeuwbal" aan elkaar door en zeg: "We rollen een sneeuwbal, zoals we hem rollen, we zullen zingen! Een twee drie vier vijf! Wie moet het liedje zingen?! " De wens wordt vervuld door degene die op de laatste zin een "sneeuwbal" in zijn handen heeft. Overigens kan dit spel op straat gespeeld worden. En om niet te bevriezen en meer te bewegen, wijzigt u de laatste zin: "Dans voor jou!"

Stap 4

Een belangrijk kenmerk van oudejaarsavond zijn sneeuwbanken. Ga niet voor de tv zitten, laat elk gezinslid een sneeuwfiguurtje maken in de tuin. Pak diverse accessoires uit huis en kleed de gebeeldhouwde figuren aan. Versier de Sneeuwmaagd bijvoorbeeld met een slingerketting van klatergoud of gekleurd papier, knoop een sjaal om de Sneeuwman. Kleur de kersthelden in met kleurrijke aquarellen.

Stap 5

Vergeet de babycadeaus niet die in de coulissen wachten. Zodra hij 's ochtends wakker wordt, zal het kind rennen om onder de boom te kijken. Het is beter voor kinderen om één groot geschenk en meerdere kleine (snoepjes, verschillende kleine dingen) te bereiden. Geef niet alles tegelijk, strek het plezier uit. 'S Morgens onder de boom - een hoofdgeschenk, na het slapen of een wandeling - een andere,' s avonds - de derde. Teken voor een ouder kind een kaart waarmee je naast het cadeautje dat onder de boom ligt nog een ander cadeau kunt vinden. Schik schuilplaatsen met tips en taken op verschillende plaatsen in het appartement. Om elke volgende aanwijzing te vinden, moet je een taak voltooien. Hun complexiteit hangt af van de leeftijd van de baby. En alleen in de laatste cache zal er een envelop zijn met een bericht dat de plaats aangeeft waar het geschenk is verstopt.

Aanbevolen: