Hoe Het Jaar Van De Draak Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Jaar Van De Draak Te Vieren?
Hoe Het Jaar Van De Draak Te Vieren?

Video: Hoe Het Jaar Van De Draak Te Vieren?

Video: Hoe Het Jaar Van De Draak Te Vieren?
Video: Hoe is de maan ontstaan? | DE MAAN 2024, Mei
Anonim

Iedereen wil een nieuw leven met de komst van het nieuwe jaar. De reeks mislukkingen eindigde, ik had geluk in liefde en werk. Hiervoor proberen velen de steun van een dier in te roepen - een symbool van het komende jaar. De Black Water Dragon, de gastheer van 2012, stelt niet veel eisen aan mensen.

Hoe het jaar van de draak te vieren?
Hoe het jaar van de draak te vieren?

Het is nodig

  • - lichte outfits;
  • - toastmeester;
  • - wedstrijden;
  • - vers voedsel;
  • - kruiden;
  • - visgerechten;
  • - kaarsen;
  • - souvenirs uit de zee.

instructies:

Stap 1

Denk er bij het kiezen van een locatie voor een nieuwjaarsfeest aan dat de draak van ruimte houdt. Verzamel op oudejaarsavond niet in de keuken, maar dek de tafel in de woonkamer. U kunt ook een feestzaal huren, gaan vieren op het centrale plein van de stad. Je kunt het nieuwe jaar ook in de natuur vieren, maar je moet niet met tenten in het struikgewas van het bos kruipen. Ga aan de rand van het bos zitten en laat het eindeloze veld zich voor je uitspreiden.

Stap 2

De draak wordt aangetrokken door vele muziekstijlen, het belangrijkste is dat het ritme zijn bloed in zijn aderen doet kloppen. U kunt luisteren naar hedendaagse muziek, rock, alternatief. De draak houdt ook van langzame hypnotische ritmes.

Stap 3

Houdt van de zwarte waterdraak en plezier. Spreek af dat je een toastmaster op je feest hebt, of bedenk zelf allerlei quizzen en wedstrijden. Het belangrijkste is dat tijdens de wedstrijd alle deelnemers veel bewegen. De sympathie van de draak zal worden gewekt door degenen die actief deelnemen aan de spellen. Onthoud echter dat de draak niet van middelmatigheid houdt. Alle ideeën moeten nieuw en origineel zijn.

Stap 4

De draak heeft geen specifieke voorkeuren voor eten, de hoofdregel is dat het vers en van hoge kwaliteit moet zijn. De draak is een liefhebber van luxe, dus hij zal smullen van de culinaire hoogstandjes die je op tafel zet. Als je al lang een gerecht wilt proberen te koken volgens een extravagant recept, maar je had geen reden, doe het dan op oudejaarsavond. Voeg indien mogelijk zoveel mogelijk kruiden toe aan de gerechten die op tafel worden geserveerd (uiteraard binnen redelijke grenzen) - kaneel, basilicum, kardemom, kruidnagel, nootmuskaat, chili. Zet zeker goede vis op tafel.

Stap 5

Aangezien 2012 het jaar van de waterdraak is, is het passend om, naast de nieuwjaarsboom, het appartement te versieren met schelpen, zeesterren en andere souvenirs die zijn meegebracht van reizen naar de zeekust. Je kunt kaarsen op de feesttafel zetten.

Stap 6

Geef bij het kiezen van een nieuwjaarstoilet de voorkeur aan heldere, extravagante outfits. Hoewel de favoriete kleuren van de draak rood en groen zijn, moet er op zijn minst een zwarte draad in je jurk zitten. Voel je vrij om je make-up en sieraden te kiezen - je draak zal dol zijn op je heldere, elegante look.

Aanbevolen: