Hoe Het Nieuwe Jaar Van De Draak Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Van De Draak Te Vieren?
Hoe Het Nieuwe Jaar Van De Draak Te Vieren?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Van De Draak Te Vieren?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Van De Draak Te Vieren?
Video: Chinees Nieuwjaar: hoe zit dat nou? | NOS op 3 2024, Mei
Anonim

Als je het jaar van de zwarte waterdraak ontmoet, het sterkste teken van de oostelijke horoscoop, is het noodzakelijk om de gunst van een mythisch wezen te winnen. De draak houdt van glans, vuur, energie, dus het is de moeite waard om de eigenaar van het jaar volledig bewapend voor te bereiden en te ontmoeten.

Hoe het nieuwe jaar van de draak te vieren?
Hoe het nieuwe jaar van de draak te vieren?

Het is nodig

  • - lichte kleding en glimmende schoenen;
  • - feesttafel;
  • - nieuwjaarsdecoratie;
  • - kaarsen;
  • - carnavalskostuums.

instructies:

Stap 1

Kies een ruime zaal om het nieuwe jaar te vieren, of organiseer liever een buitenfeest. Versier de ruimte met glitters, heldere slingers en vergeet niet om drakenbeeldjes te rangschikken of er afbeeldingen van op te hangen. Steek verschillende kaarsen aan in gele, gouden of zilveren kandelaars. Maak vuurwerk en vuurwerk klaar, maar denk aan de brandveiligheid.

Stap 2

Draag een zwarte of rode jurk met gouden borduursels, bij voorkeur een tot de grond lopend, getailleerd silhouet, met een jaarrok. Of kies een jurk in een diepzee-tint en snit die het beste bij je figuur past. Zorg ervoor dat u gouden of zilveren schoenen of schoenen van lakleer draagt. Maak de look af met dure sieraden in de vorm van reptielen, want je moet het nieuwe jaar van de draak helder vieren.

Stap 3

Serveer de tafel met gele of blauwe gerechten, leg schelpen neer, droge zeesterren, stenen uit de kust. Een verplicht attribuut van de nieuwjaarstafel bij het ontmoeten van het Jaar van de Draak is een pompoen, dus maak kandelaars van kleine groenten en versier de tafel ermee.

Stap 4

Bereid een verscheidenheid aan vleesgerechten, bij voorkeur niet gaar. Vis- en zeevruchtengerechten passen op de feesttafel. Versier gerechten met sappige groenten, salades en drakenhapjes. Bereid een hete saus voor vleesgerechten.

Stap 5

Muziek ophalen. Muziek moet ritmisch en luid zijn, het vieren van het nieuwe jaar van de draak is het beste luidruchtig en leuk. Regel na middernacht een carnavalsoptocht of maskerade. Bereid leuke wedstrijden voor de gasten voor, zodat geen van de aanwezigen zich tot de ochtend hoeft te vervelen.

Stap 6

Ga voor het klokkenspel met de gasten aan tafel zitten, bedank Konijn, de eigenaar van het uitgaande jaar, voor alle goede dingen die in je leven zijn gebeurd gedurende het jaar. Begroet de zwarte waterdraak. Vier het nieuwe jaar in een goed humeur en houd je het hele jaar door energiek.

Aanbevolen: