Hoe Het Jaar Van De Draak Te Vieren Op De Oosterse Kalender?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Jaar Van De Draak Te Vieren Op De Oosterse Kalender?
Hoe Het Jaar Van De Draak Te Vieren Op De Oosterse Kalender?
Anonim

Volgens de oostelijke kalender valt het Jaar van de Draak niet in de nacht van 1 januari, maar aan het einde van deze maand, wanneer de Maan in het teken Waterman staat. Om ervoor te zorgen dat de draak je het hele jaar door genadig is en je veel geluk en geluk geeft, moet je hem correct ontmoeten.

Hoe het Jaar van de Draak te vieren op de oosterse kalender?
Hoe het Jaar van de Draak te vieren op de oosterse kalender?

instructies:

Stap 1

Het jaar van de Draak vieren moet zo leuk mogelijk zijn. Nodig meer gasten uit om een warme, vriendelijke sfeer te creëren. Speel luide, ritmische muziek, zing liedjes, lach en geef niet toe aan droevige gedachten. Het is beter om een aparte ruimte toe te wijzen om te dansen, omdat de draak van ruimte houdt.

Stap 2

Aangezien de draak tot het waterelement behoort, moet u het huis voor de vergadering wassen en tijdens de viering een kleine waterval in de kamer plaatsen, deze worden in veel souvenirwinkels verkocht. Maar dit mythische wezen kan ook vuur spuwen, dus hoe helderder de verlichting, hoe beter. Steek allerlei lantaarns aan, hang slingers op, koop glimmende kerstballen die het licht weerkaatsen.

Stap 3

In de kern is de Dragon omnivoor, dus je kunt alles op tafel zetten. Het belangrijkste is dat er geen halffabrikaten en conserven op staan. En in het Oosten geloven ze dat alle gerechten de dag ervoor moeten worden bereid, want als je een mes gebruikt tijdens een vakantie, "beëindig je" je geluk. Zorg ervoor dat u groente- en fruitgerechten kookt en versier de plakjes met kruiden.

Stap 4

Kleding voor de bijeenkomst van het Jaar van de Draak moet zo helder en interessant mogelijk zijn, want dit is een wezen uit sprookjes en overtuigingen. Sappige tinten en contrasterende combinaties in kleding zijn alleen welkom. Het is wenselijk dat ten minste één stuk van de kledingkast zwart is. Vergeet ook glanzende en glanzende accessoires niet. Sieraden met stenen, sieraden of op zijn minst klatergoud zullen je helpen om de draak te sussen. Make-up moet zichtbaar zijn, maar niet agressief. Weelderige tinten lippenstift, oogschaduw met glanzende deeltjes, ultrazwarte mascara en eyeliner helpen je een unieke look te creëren.

Aanbevolen: