Welk Jaar Van Het Dier Zal In Zijn Volgens De Oosterse Kalender?

Welk Jaar Van Het Dier Zal In Zijn Volgens De Oosterse Kalender?
Welk Jaar Van Het Dier Zal In Zijn Volgens De Oosterse Kalender?

Video: Welk Jaar Van Het Dier Zal In Zijn Volgens De Oosterse Kalender?

Video: Welk Jaar Van Het Dier Zal In Zijn Volgens De Oosterse Kalender?
Video: ISLAM: Het Scheppingsverhaal - Mindblowing 2024, April
Anonim

In 2016 ontmoet je het symbool van de Vuuraap. Het jaar zal het meest succesvol zijn voor degenen die onder dit teken zijn geboren, maar het zal ook veel aangename momenten voor anderen brengen.

Welk jaar van het dier zal in 2016 zijn volgens de oosterse kalender?
Welk jaar van het dier zal in 2016 zijn volgens de oosterse kalender?

Hoe het jaar van de Vuuraap goed te ontmoeten om de patrones van het jaar te winnen

In 2016 zullen we een nogal creatieve "persoon" hebben. De aap is goedaardig tegen dichters, muzikanten en kunstenaars. Dit jaar is geweldig om te reizen, omdat het vuur de patrones niet toestaat om op één plek te zijn. De beste plek om te verblijven is een land waar apen leven, zoals Brazilië.

Bij het inrichten van een nieuwjaarsinterieur is het aan te raden om de voorkeur te geven aan lichten en kaarsen. Decoraties gemaakt van hout, versierd met klatergoud van vurige kleur, passen perfect in de sfeer van het nieuwe jaar. Je kunt een mand met exotisch fruit onder de boom plaatsen, want iedereen weet dat apen zich tegoed doen aan rijpe, aromatische bananen. Zorg voor groene planten in de ruimte waar het nieuwe jaar wordt gevierd. Als de bosschoonheid is gemaakt van kunstmatig materiaal, moet je een paar verse sparren takken kopen en deze in de kamer plaatsen, het dier sussend, wat welzijn en welvaart in het huis zal brengen.

Wat te verwachten in 2016 Fire Monkey

Elk symbool heeft op zijn eigen manier invloed op het hele komende jaar. De aap in 2016 belooft succes in bijna alle zaken.

Carrière

In 2016 zal alles op zijn best zijn in professionele activiteit. Desgewenst kan iedereen een ongekende loopbaangroei en loonsverhoging realiseren. Naast de belangrijkste inkomstenbron zullen er extra inkomsten ontstaan met een goede materiële winst.

Gezondheid

Gezondheid verdient speciale aandacht. Het aantal blessures zal dit jaar toenemen. Na het lijden van ziekten kunnen complicaties optreden, dus het bezoeken van sportscholen om de gezondheid te verbeteren is gewoon noodzakelijk. Het is aan te raden om te gaan joggen als een abonnement op een sportclub niet betaalbaar is.

Communicatie

Dit jaar wordt als succesvol beschouwd voor nieuwe kennissen, en voor sommigen zal het worden bekroond met onverwachte liefde. Het Aap-symbool zal helpen om vroegere vriendschap te herstellen en communicatie met verre familieleden een realiteit te maken.

Bruiloft

Er wordt aangenomen dat huwelijken die in het jaar zijn aangegaan onder het symbool van de aap het sterkst zijn. De relatie verloopt vrijwel zonder ruzie, maar zelfs als er ruzie ontstaat, zal het eindigen in een stormachtige verzoening.

Ontwikkeling

Dit jaar is perfect voor de realisatie van onze plannen. Bijvoorbeeld om een nieuw bedrijf te openen, een huis te bouwen, te verhuizen, van baan te veranderen.

Zwangerschap

Zwanger worden zal dit jaar heel gemakkelijk zijn. Meer kans om een babygenie te krijgen. Baby's geboren in het jaar van de Aap ontwikkelen zich zowel mentaal als fysiek sneller.

Aanbevolen: