Hoe Maak Je Het Nieuwe Jaar Goed

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Het Nieuwe Jaar Goed
Hoe Maak Je Het Nieuwe Jaar Goed

Video: Hoe Maak Je Het Nieuwe Jaar Goed

Video: Hoe Maak Je Het Nieuwe Jaar Goed
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2024, April
Anonim

Tijdens oudejaarsavond willen de meeste vrouwen mooi en onweerstaanbaar zijn. Daarom moet niet alleen aandacht worden besteed aan de outfit, maar ook aan de feestelijke make-up. Om er in de laatste minuten niet mee te lijden, is het noodzakelijk om niet alleen na te denken over de uitvoering, maar ook over de voorbereiding erop.

Hoe maak je het nieuwe jaar goed
Hoe maak je het nieuwe jaar goed

instructies:

Stap 1

Laad de huid niet 's ochtends. Ze zal de hele nacht moeten doorbrengen met een dikke laag make-up, praktisch zonder zuurstof. In de ochtend kunt u een vochtinbrengend masker gebruiken. Het zal het reliëf van de huid egaliseren en een egale kleur geven.

Stap 2

Voordat u direct met make-up doorgaat, legt u cosmetica en alles wat u nodig heeft voor u neer. Dit is wat professionele visagisten doen. Dit wordt gedaan om niets te vergeten.

Stap 3

Breng een vochtinbrengende crème aan op je gezicht. Je moet even wachten totdat het is opgenomen. Verwijder de rest met een servet.

Stap 4

Om je make-up zo lang mogelijk te houden, gebruik je een make-upbasis voordat je foundation of poeder aanbrengt. Het beschermt bovendien het gezicht tegen de negatieve effecten van de foundation op de huid.

Stap 5

Het wel of niet gebruiken van een foundation is voor iedere vrouw een individuele keuze. Maar om een gelijkmatige en mooie toon te creëren, moet u dit product gebruiken. Vergeet niet om de randen van de toepassing zorgvuldig te verduisteren. Gebruik concealer om kleine huidonvolkomenheden zoals puistjes, roodheid, bloedvaten en donkere kringen onder de ogen te maskeren. Losse poeder is ontworpen om de toon en concealer te fixeren.

Stap 6

Blush maakt de make-up van de huid compleet, waarvan de kleur afhangt van de stijl die je kiest.

Stap 7

Oogmake-up moet beginnen met het contouren van de oogcontour. Hiervoor zijn zowel een potlood als een eyeliner geschikt. Dit laatste vereist enige toepassingsvaardigheden. Ogen kunnen ook worden opgevoed met schaduwen. De lijn moet langs de wimperlijn lopen.

Stap 8

Breng schaduwen van de gekozen kleur aan. Op oudejaarsavond kun je het je veroorloven om een behoorlijk heldere en ongewone make-up te doen. Daarom is het beter om schaduwen te nemen met parelmoer of glitters.

Stap 9

Sta jezelf in het nieuwe jaar onweerstaanbaar toe. Als u niet de eigenaar bent van luxe wimpers, aarzel dan niet om valse wimpers te gebruiken. En beperk jezelf niet tot traditioneel zwart of bruin. Blauw, paars, groen, goud en zilver - op deze avond mag je alles doen.

Stap 10

Als de nadruk vooral op de ogen lag, zou lipmake-up bescheiden moeten zijn. Anders, op voorbevochtigde lippen, breng eerst een lipliner aan, meng deze lichtjes en breng vervolgens lippenstift aan. Het is handiger om het met een speciale borstel aan te brengen.

Stap 11

Een speciale gezichts- en lichaamspoeder maakt de nieuwjaarslook compleet. Het geeft je huid een subtiele gloed. Hoewel de laatste modetrends aanbevelen om een poeder in een rijke goud- of zilverkleur te gebruiken.

Aanbevolen: