Hoe Het Nieuwe Jaar Goed Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Goed Te Vieren
Hoe Het Nieuwe Jaar Goed Te Vieren

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Goed Te Vieren

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Goed Te Vieren
Video: Vieren we binnenkort singles day in plaats van Wapenstilstand? 2024, April
Anonim

Van kinds af aan en gedurende het hele leven blijft het nieuwe jaar een favoriete vakantie. Elke keer belooft hij een sprookje en ongewone avonturen. Alleen volwassenen, in tegenstelling tot kinderen, moeten deze magie zelf creëren.

Hoe het nieuwe jaar goed te vieren
Hoe het nieuwe jaar goed te vieren

instructies:

Stap 1

Nieuwjaar is een familievakantie, het is gewoon zo gebeurd. Er is geen meer ontroerende manier om een nieuwe ronde van de planeet te ontmoeten dan met ouders en kinderen, grootmoeders, grootvaders, tantes, neven en andere familieleden. Voor velen zijn vrienden, collega's en partners echter het dichtst bij. En jonge mensen die net de tijd van romantische relaties zijn ingegaan, dromen ervan de klokkenspel tête-à-tête te ontmoeten. Bepaal dus allereerst in welk gezelschap u het nieuwe jaar viert.

Stap 2

Stel je meerdere schilderijen voor en bedenk welke je zou willen belichamen. Pluizige sneeuwbanken, kleurrijk vuurwerk en sterretjes, vilten laarzen, sneeuwballen spelen, arresleetochten met getuigde paarden, kousen voor geschenken bij de open haard, warme glühwein … Als je zo'n nieuwjaar wilt - ga de stad uit (naar het landhuis, naar een landhotel of een huisje op de sportbasis).

Stap 3

Een rumoerig plein met een oud gemeentehuis, handen in wanten met glazen champagne, grappige animatie en honderden vreemden die in één keer de slagen van de klok op de toren tellen… Droom je ervan? Ga naar het centrale plein van de stad, beter niet dat van jezelf. In de winter kunt u volop genieten van de smaak van Tsjechië, Duitsland, Noorwegen en andere Europese landen.

Stap 4

Geweldige muziek, opruiende show, Snow Maidens in adembenemende outfits, exquise cocktails, dansen tot in de ochtend … Oud en nieuw wordt als een superfeest gehouden in restaurants en clubs. Met een groot verlangen, een groot gezelschap en een vrij groot budget kun je je eigen feest organiseren.

Stap 5

Olivier, "blauw licht", de geur van mandarijnen en dennennaalden, confetti op de vloer en slingers op de ramen, gebakken eend en chocolaatjes aan de kerstboom … De meest bescheiden optie - om het nieuwe jaar thuis te vieren, in een stadsappartement - kan interessant en gedenkwaardig zijn als je het thema jeugdherinneringen of nostalgie naar het Sovjettijdperk verslaat.

Stap 6

De zee, palmbomen, een strand met ligstoelen, een poolbar, een hemel zonder wolken… Als je een hekel hebt aan winter, kou en sneeuw, dan breng je de kerstvakantie het beste door aan de kust van een tropisch eiland. Sommigen zijn klaar om de nieuwjaarsstemming op te offeren voor ontspanning aan zee.

Aanbevolen: