Waar Het Vuurwerk Te Kijken Op Victory Day

Waar Het Vuurwerk Te Kijken Op Victory Day
Waar Het Vuurwerk Te Kijken Op Victory Day

Video: Waar Het Vuurwerk Te Kijken Op Victory Day

Video: Waar Het Vuurwerk Te Kijken Op Victory Day
Video: 6454 Victory Day 2024, April
Anonim

Feestelijk vuurwerk op Victory Day begint meestal op 9 mei om 22:00 uur. Je wilt ze van heel dichtbij zien, zonder enige overlast, en tegelijkertijd zonder problemen thuiskomen.

Waar het vuurwerk te kijken op Victory Day
Waar het vuurwerk te kijken op Victory Day

In de hoofdstad wordt op verschillende plaatsen vuurwerk afgestoken. Sommigen hebben het geluk het spektakel te kunnen aanschouwen vanuit het comfort van hun appartement, direct vanaf het balkon. Anderen zullen een plek moeten zoeken van waaruit ze het vuurwerk van dichterbij kunnen bekijken.

De beste keuze is om naar het vuurwerk te gaan dat het dichtst bij huis is. Zoek daarom van tevoren uit waar vuurwerk wordt gegeven in Moskou. De ligging van deze plekken is zo bepaald dat zoveel mogelijk mensen het kunnen zien.

Meestal is vuurwerk op de volgende plaatsen in de hoofdstad:

Overwinningspark op Poklonnaya-heuvel. Om veiligheidsredenen werden op 9 mei metaaldetectoren geïnstalleerd bij de ingangen van het park, dus je moet vroeg aankomen om het gebied zonder haast te betreden en de meest geschikte plaats te kiezen. Fonteinen worden beschouwd als een van de beste plaatsen - saluutschoten worden weerspiegeld in het water en zien er erg mooi uit.

Vanuit Vorobyovy Gory kunnen meerdere vuurwerken tegelijk worden bekeken. Het verhoogde plein is een goede keuze voor het bekijken van vuurwerk in Luzhniki en in de stad, en ook de handigste plek om te fotograferen.

Volleys zullen ook in Tushino zijn. Daarnaast is vuurwerk in Mitino en in Victory Park overal op het vliegveld duidelijk zichtbaar. Vuurwerk zal worden gelanceerd in Zelenograd, Noord-Butovo en Otradnoye.

Gewoonlijk wordt vuurwerk gehouden in Kuzminki, en in Izmailovsky Park, en in het park in Nagatino, niet ver van Andropov Avenue.

Het voetbalveld van het Instituut voor Lichamelijke Opvoeding bij het treinstation van Koersk is ook een van de vaste plekken voor vuurwerk.

In het Zuidwestelijk District worden salvo's afgevuurd niet ver van de kruising van ul. Miklouho-Maclay en Leninsky prospect. Deze plaats is duidelijk zichtbaar vanaf elk punt van de wijk.

In Solntsevo kun je het beste aan de oever van het meer gaan zitten bij het gebouw van het directoraat Binnenlandse Zaken om het vuurwerk te bekijken.

Het vuurwerk kun je het beste precies observeren vanaf het punt dat de organisatoren van het festival bedoeld hebben.

Aanbevolen: