Waar Is De Beste Plek Om Naar Het Vuurwerk Te Kijken Op 9 Mei?

Waar Is De Beste Plek Om Naar Het Vuurwerk Te Kijken Op 9 Mei?
Waar Is De Beste Plek Om Naar Het Vuurwerk Te Kijken Op 9 Mei?

Video: Waar Is De Beste Plek Om Naar Het Vuurwerk Te Kijken Op 9 Mei?

Video: Waar Is De Beste Plek Om Naar Het Vuurwerk Te Kijken Op 9 Mei?
Video: SUPER VEEL VUURWERK INSLAAN BIJ DE BIG BAZAR! 2021 | AW FIREWORKS 2024, April
Anonim

Vuurwerk op 9 mei is al een traditionele show geworden, zonder welke geen enkele vakantie voorbijgaat. Dat is de reden waarom tegen 10 uur 's avonds duizenden mensen die de feestelijke show willen zien de straten van alle steden van Rusland op komen. Experts hebben een aantal punten geïdentificeerd van waaruit het vuurwerk het beste te zien is.

Waar is de beste plek om naar het vuurwerk te kijken op 9 mei?
Waar is de beste plek om naar het vuurwerk te kijken op 9 mei?

De eerste groet ter ere van de dag van de overwinning werd gegeven op de avond van 9 mei 1945 - de dag waarop de krant over de overgave van Duitsland in de hoofdstad werd afgeleverd. Het bestond uit 30 salvo's van duizend kanonnen. Pas in 1970 werd 9 mei een vrije dag. Sindsdien is vuurwerk ook traditioneel geworden.

Tegenwoordig kun je in verschillende delen van de stad vuurwerk zien. Er kunnen ook veel standpunten zijn. Het beste uitkijkplatform bevindt zich bijvoorbeeld in de buurt van de plaats van directe installatie van de wapens. Toegegeven, niemand zal je in de buurt van militair materieel laten komen. Maar het vuurwerk zelf zal je boven de pet gaan. Het nadeel van zo'n bezichtiging is dat je niet alleen vanaf het beste punt naar het feestelijke vuurwerk gaat kijken, maar ook dat je het risico loopt in een grote en vooral een zeer dichte mensenfile terecht te komen.

Als alternatief kunt u naar het feestelijke vuurwerk gaan kijken op het observatiedek, dat zich in uw stad bevindt. Van daaruit opent zich een prachtig uitzicht op het meest pittoreske deel van de stad. Meestal kun je vanaf het observatiedek volop genieten van het magische spektakel. Een van de voordelen van deze keuze is de vrije ruimte waar je het vuurwerk in perspectief kunt zien, waardoor je het beter kunt zien, en het uitzicht op de stralende stad als bonus.

U kunt ook vanaf uw eigen balkon vuurwerk kijken. In Moskou wordt bijvoorbeeld vanaf verschillende punten feestelijk vuurwerk getoond. Daarom kunnen inwoners van de centrale wijken van de hoofdstad meerdere vuurwerk tegelijk zien. Wie in een woonwijk woont, kan vanaf het balkon ook genieten van het schouwspel van bloemen die in de lucht bloeien, zij het in kleinere hoeveelheden.

Een ander punt waar je vuurwerk kunt kijken, zijn de daken. Toegegeven, de methode is vanuit het oogpunt van veiligheid nogal dubieus. Als dit echter uw keuze is, wordt het spektakel werkelijk fantastisch. Het dak kan immers 360 graden worden gedraaid. Dit betekent dat u al het vuurwerk kunt zien dat ter gelegenheid van de vakantie wordt gegeven. Er is ook een pluspunt - er zullen geen andere mensen naast je zijn. Niets en niemand zal u dus beletten van het bekijken te genieten.

Je moet je voorbereiden op het vuurwerk en van tevoren het beste uitkijkpunt voor je kiezen. In de media, meestal binnen een week, kun je de locatie van de kanonnen achterhalen, die salvo's zullen afvuren. Daarom kun je nadenken over waar je het vuurwerk wilt zien. En bereid je zorgvuldig voor.

Aanbevolen: