Wat Is De Beste Plek Om Vuurwerk Te Kijken In Moskou?

Inhoudsopgave:

Wat Is De Beste Plek Om Vuurwerk Te Kijken In Moskou?
Wat Is De Beste Plek Om Vuurwerk Te Kijken In Moskou?

Video: Wat Is De Beste Plek Om Vuurwerk Te Kijken In Moskou?

Video: Wat Is De Beste Plek Om Vuurwerk Te Kijken In Moskou?
Video: PSG Echt Irritant Om Naar Te Kijken In Vergelijking Met Liverpool u0026 City! 2024, April
Anonim

Feestdagen zoals Dag van de Overwinning en Nieuwjaar worden zeer helder en kleurrijk gevierd in Moskou. Daarom is het erg belangrijk om een geschikte plek te vinden om optimaal van het feestelijke vuurwerk te genieten. Het is dus beter om van tevoren te weten waar je het beste vuurwerk kunt kijken in Moskou.

Wat is de beste plek om vuurwerk te kijken in Moskou?
Wat is de beste plek om vuurwerk te kijken in Moskou?

Wat is de beste plek om naar het feestelijke vuurwerk te kijken dat is gewijd aan de Dag van de Overwinning of Nieuwjaar in Moskou? De beste plekken om vuurwerk te kijken op feestdagen zijn erg populair.

Het feestelijke vuurwerk kun je het beste bekijken vanuit Poklonnaya Gora, in Krylatskoye en natuurlijk vanuit Mussenheuvels, waar vaak vuurwerk wordt afgestoken. Het is duidelijk te zien dankzij het lokale panorama. Vanaf deze plaatsen is het goed en handig om foto's te maken van het feestelijke vuurwerk in Moskou en deze ook op video te schieten. De dijken en bruggen over de rivier in het stadscentrum, evenals in het gebied van de derde Tuinring, bieden een goed zicht voor het observeren van vuurwerk.

Waar in de hoofdstad is het beter om vuurwerk te kijken op Victory Day

Traditioneel staan een groot aantal vuurwerkinstallaties op Poklonnaya Hill. Een andere geweldige plek om naar het vuurwerk te kijken, is het observatiedek op Vorobyovy Gory. U kunt ook het feestelijke vuurwerk bewonderen op de Andreevsky-, Patriarch- en Krim-bruggen, ook vanaf de Derde Tuinring. Maar het is niet erg handig om vanaf het Rode Plein naar het vuurwerk te kijken: in de meeste gevallen is het geblokkeerd.

Op de beste locaties is er altijd een grote toestroom van toeschouwers, dus het is beter om hier van tevoren te komen om een handige plek te hebben om te kijken. Nadat het vuurwerk is afgelopen, werken de meeste metrostations alleen voor uitgangen, dus het is beter om van tevoren na te denken over terugkeer naar huis.

Waar vuurwerk te kijken in Moskou voor het nieuwe jaar?

In de nacht van 31 december op 1 januari, wanneer het klokkenspel begint te slaan, stijgen duizenden feestelijk gekleurd vuurwerk vanaf de oever van de rivier de Moskva de lucht in. Om het in al zijn glorie te bewonderen, is het beter om naar de Bolshoi Moskvoretsky en Bolshoi Ustinsky-bruggen te gaan, die de rivier de Moskva oversteken. Vanaf deze bruggen kun je het nieuwjaarsvuurwerk het beste bekijken. Een prachtig uitzicht wordt ook onthuld op de Raushskaya-dijk en op andere beroemde plaatsen in Moskou: in de parken van de 850e verjaardag van Moskou en de 60e verjaardag van oktober, in de stad Bauman, op Mussenheuvels, op de kruising van de Yurlovsky- en Dezhnev-passages.

Vergeet natuurlijk niet dat hoe dichter bij de vuurwerkinstallaties, hoe beter het zicht op het vuurwerk opent. Maar verwaarloos de naleving van de regels voor persoonlijke veiligheid niet. Vuurwerkladingen vertegenwoordigen enkele kilo's explosieven en stoten oorverdovende geluiden uit tijdens de lancering, en om niet doof te worden, is het beter om dergelijke installaties niet dichterbij dan 300 m te naderen.

Aanbevolen: