Afdaling Van Het Heilige Vuur In 2019: Hoe Laat En Waar Te Kijken

Afdaling Van Het Heilige Vuur In 2019: Hoe Laat En Waar Te Kijken
Afdaling Van Het Heilige Vuur In 2019: Hoe Laat En Waar Te Kijken

Video: Afdaling Van Het Heilige Vuur In 2019: Hoe Laat En Waar Te Kijken

Video: Afdaling Van Het Heilige Vuur In 2019: Hoe Laat En Waar Te Kijken
Video: HET VOORTEKEN 2024, Maart
Anonim

Het fenomeen, dat elk jaar op hetzelfde tijdstip wordt verwacht en waargenomen, wordt live uitgezonden op televisie. Je hoeft niet naar Jeruzalem te gaan om van dit prachtige zicht te genieten.

Afdaling van het Heilige Vuur in 2019: hoe laat en waar te kijken
Afdaling van het Heilige Vuur in 2019: hoe laat en waar te kijken

- een gebeurtenis die elk jaar op hetzelfde tijdstip plaatsvindt en zeer volatiel is. Noch wetenschappers, noch de gelovigen zelf kunnen op enigerlei wijze verklaren waar zijn komst van afhangt en of het mogelijk is om dit moment überhaupt te berekenen. Soms begint de vlam vanaf het allereerste begin van de dienst te genieten, en soms moet de convergentie uren wachten.

Het is verrassend dat zo'n vuur nooit brand zal veroorzaken, ze zeggen dat "heilig licht" geen problemen kan veroorzaken. Als het echter door het Heilige Vuur in brand is gestoken, zal het niet langer mogelijk zijn om de vlek te verwijderen. In de eerste minuten zal het vuur dat het lichaam raakt geen brandwonden achterlaten en kan het gemakkelijk worden gedoofd zonder gevolgen. Dit alles verrast het Heilige Vuur van gelovigen en gewone mensen.

Dit werkelijk grote wonder vindt plaats in Jeruzalem op Stille Zaterdag. Veel mensen willen er komen en met eigen ogen zien hoe kaarsen in hun handen spontaan kunnen ontbranden. Zoals ooggetuigen zeggen, wordt het licht uitgestraald door schittering en het lijkt alsof de tempel is omgeven door bliksem die de gelovigen niet verbrandt, en het lijkt echte magie. Er zijn kaarsen rond de omtrek van de tempel, die zelf oplichten. Voor kaarsen is er een rij lampen naast 13 katholieke. Wanneer het vuur op Kuvulikvia neerdaalt, glinsteren alle muren van de tempel met een prachtig licht.

De eerste tien minuten na de afdaling kan het vuur niet branden en velen willen dit zelf zien. Mensen komen naar boven om vuur toe te passen op zere plekken en te genezen van kwalen.

Veel journalisten proberen op Stille Zaterdag naar Jeruzalem te komen en live uit te zenden voor degenen die met eigen ogen willen getuigen, maar om verschillende redenen niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn. In de regel zijn er te veel mensen die willen, en niet iedereen slaagt erin om naar de tempel te gaan. Hierdoor ontstaan er zeer grote stormlopen, waarbij jaarlijks mensen worden gedood en verminkt. - het begin van de paasdienst. Op zo'n dag gaan gelovigen naar de kerk of steken ze gewoon een kaars aan voor de icoon van Jezus Christus. Veel tv-zenders zenden uit vanuit Jeruzalem.

Zo wordt de afdaling van het Heilig Vuur uit de Heilig Grafkerk getoond en begint de uitzending direct na het gebed van de Patriarch. Het is belangrijk om te weten dat veel zenders niet live uitzenden. een montage van belangrijke punten: wanneer het vuur samenkomt en van gelovigen op gelovigen wordt overgedragen. Voor degenen die geen tijd hebben voor de live-uitzending, is het later mogelijk om de plot in elk nieuws op elk kanaal te bekijken of gewoon door op het netwerk te zoeken - er zullen veel video's van het geweldige evenement zijn.

Zoals elk jaar vrezen mensen dat het vuur misschien niet naar beneden komt en het einde van de wereld zal komen. Iedereen hoopt echter in 2019 van dit spektakel te kunnen genieten en deel uit te maken van deze actie.

Aanbevolen: