Hoe Muziek Te Kiezen Voor Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Te Kiezen Voor Het Nieuwe Jaar
Hoe Muziek Te Kiezen Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Muziek Te Kiezen Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Muziek Te Kiezen Voor Het Nieuwe Jaar
Video: BridgeTV: de basis afl. 28 (4 okt) over Reverse bieden 2024, April
Anonim

Oud en Nieuw is een feestdag waarop kinderen en volwassenen zich met veel enthousiasme voorbereiden. Om een feestelijke sfeer te creëren, gebruikt iemand slimme kostuums, bereidt iemand verschillende spelletjes en wedstrijden voor, en iemand hoeft alleen maar een geschikte muzikale begeleiding te kiezen.

Hoe muziek te kiezen voor het nieuwe jaar
Hoe muziek te kiezen voor het nieuwe jaar

instructies:

Stap 1

Het is onwaarschijnlijk dat u wilt dat muziek een grote rol speelt in uw viering, waarbij de woorden van alle aanwezigen worden overlapt. Daarom moet het geluid stil genoeg zijn, maar tegelijkertijd hoorbaar. Het moet een soort achtergrond worden voor je feestmaal, het moet je in een positieve stemming brengen zodat je al je zorgen vanavond kunt vergeten.

Stap 2

Om het muzikale repertoire van de oudejaarsavond te kiezen, moet je naar een bepaald aantal nummers luisteren. Ze zijn met name te vinden via internet, voer hiervoor de zin "Nieuwjaarsliedjes" in de regel van een zoekmachine in en u krijgt onmiddellijk enkele honderden opties om uit te kiezen. Portalen zoals Mp3-you.ru en Bestmuzika.ru bieden hun gebruikers speciale catalogi waarin u de gewenste composities kunt vinden.

Stap 3

Er zijn andere manieren om de achtergrondmuziek te kiezen. Om dit te doen, heb je toegang nodig tot het sociale netwerk Vk.com, waar je de zoekopdracht kunt gebruiken om nog meer opties voor nieuwjaarscomposities te vinden. Het voordeel van deze methode is dat je ze meteen kunt beluisteren en ze vervolgens kunt downloaden met speciale programma's zoals VKMusic.

Stap 4

Je kunt ook muziekselecties gebruiken die zijn gepubliceerd op torrent-trackers, bijvoorbeeld Rutracker.org. In de sectie "Muziek" kun je onderwerpen vinden met gepubliceerde nieuwjaarsliedjes en deze downloaden met BitTorrent- of UTorrent-programma's.

Stap 5

U kunt muziek voor oudejaarsavond kiezen met behulp van radiostations. Luister naar de uitzendingen van verschillende omroepen en kijk welke nummers het vaakst worden gespeeld aan de vooravond van de vakantie. Selecteer vervolgens degene die je leuk vindt, geef hun namen op (dit kan worden gedaan op de officiële websites van radiostations, waar online wordt aangegeven welk nummer op dit moment wordt afgespeeld), en download vervolgens van een willekeurige bestandshostingservice, bijvoorbeeld, Zaycev.net …

Aanbevolen: