Hoe Je Het Nieuwe Jaar Niet Verslapt

Inhoudsopgave:

Hoe Je Het Nieuwe Jaar Niet Verslapt
Hoe Je Het Nieuwe Jaar Niet Verslapt

Video: Hoe Je Het Nieuwe Jaar Niet Verslapt

Video: Hoe Je Het Nieuwe Jaar Niet Verslapt
Video: 8 MAANDEN NA OPERATIE: LITTEKENS? SPIJT? BLIJ MET RESULTAAT? (DEEL 2) - Jamie Li 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een bijzondere feestdag. Daarom kan het zeer aanstootgevend zijn als ze, kort nadat de klokken op de Spasskaya-toren zijn geslagen, onweerstaanbaar in slaap worden getrokken. En dan is het niet meer aan tv-programma's te entertainen, de straat op te gaan, waar vuurwerk wordt afgeschoten.

Hoe je het nieuwe jaar niet verslapt
Hoe je het nieuwe jaar niet verslapt

instructies:

Stap 1

Onthoud u van de typische fout van veel mensen die van de voorbereiding op het nieuwe jaar een echte arbeidsprestatie maken. Natuurlijk moet het huis schoon zijn en moet de feesttafel gedekt zijn. Maar het is absoluut niet nodig om op 31 december de hele dag schoon te maken en te koken, letterlijk vallend van vermoeidheid. Dan denk je op oudejaarsavond maar aan één ding: "Ik wou dat ik zo snel mogelijk in slaap kon vallen!"

Stap 2

Beperk jezelf tot een redelijk minimum aan werk. Het is bijvoorbeeld absoluut niet nodig dat de tafel letterlijk barstte van een verscheidenheid aan gerechten en het appartement met zijn steriele netheid leek op een operatiekamer. Waarom het eigen risico? Bedenk vooraf wat je precies moet koken, kies voor lekkere, maar niet te bewerkelijke gerechten. Verdeel de verantwoordelijkheden over alle gezinsleden. Terwijl de vrouw bijvoorbeeld in de keuken bezig is, kan de man het appartement stofzuigen, en de dochter of zoon kan de vuilnis buiten zetten en het stof van de bovenoppervlakken vegen.

Stap 3

Probeer 's avonds een dutje te doen, in ieder geval anderhalf uur. Neem dan een contrastdouche. Dit is meestal goed in het bestrijden van slaap.

Stap 4

De kamer waar het gezin het nieuwe jaar viert, mag niet te warm en niet te koud zijn. Een lichte koelte is de beste manier om je wakker te houden, dus ventileer de kamer kort voordat je aan tafel gaat zitten. Dit moet trouwens van tijd tot tijd en tijdens een feest worden gedaan, omdat de koude lucht de slaperigheid snel verdrijft.

Stap 5

Je moet niet meteen op eten leunen, want je hebt genoeg tijd, niemand zal je van tafel wegjagen. Probeer uw maaltijd uit te rekken door een beetje van elke maaltijd te proberen. Probeer te bewegen, ga bijvoorbeeld naar het balkon voor een frisse neus, dans, etc.

Stap 6

Het wordt aanbevolen om een gerecht met schijfjes sinaasappel of mandarijn op tafel te zetten, omdat de citrusgeur energie geeft en slaperigheid helpt te overwinnen.

Stap 7

En probeer natuurlijk meteen een ontspannen, feestelijke sfeer te creëren aan tafel. Het is niet nodig om over zakelijke aangelegenheden te praten, eventuele negatieve gebeurtenissen te bespreken, zelfs als ze betrekking hebben op mensen die u goed kent. Een keer per jaar kun je dit allemaal vergeten. Praat alleen over goede dingen, zet vrolijke, vrolijke muziek op. Onthoud: je hebt een lange januarivakantie voor de boeg, je verdient het met een heel jaar werk.

Aanbevolen: