Zo Vier Je Een Verjaardag Op Kantoor

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Een Verjaardag Op Kantoor
Zo Vier Je Een Verjaardag Op Kantoor

Video: Zo Vier Je Een Verjaardag Op Kantoor

Video: Zo Vier Je Een Verjaardag Op Kantoor
Video: DE VERJAARDAG VAN PIP !! 4 JAAR !!- De Bakkertjes #406 2024, Mei
Anonim

Ben je klaar om je verjaardag te vieren en kijk je ernaar uit om vrienden te ontmoeten in een café, thuis samen te komen met familie en een romantische avond voor twee? Hoe zit het met je collega's op het werk? Ze willen je ook feliciteren. Stel hun verwachtingen niet teleur - zorg ervoor dat u een klein kantoorfeestje plant.

Zo vier je een verjaardag op kantoor
Zo vier je een verjaardag op kantoor

instructies:

Stap 1

Elk kantoor heeft zijn eigen regels voor het vieren van plechtige data - soms onuitgesproken en soms gedocumenteerd. Als je een beginner bent, zorg er dan voor dat je er interesse in hebt. Mag je gewoon op de werkplek vergaderen of is het beter om een feest in de eetkamer te organiseren? Hoe denkt het management van het bedrijf over alcohol? En hoeveel is het gebruikelijk om uit te geven aan een feestelijke tafel voor collega's? Rekening houdend met al deze vragen vermijdt u vervelende vergissingen.

Stap 2

Natuurlijk is het belangrijkste op een "werkende" verjaardag een feestelijke tafel. Het menu is afhankelijk van de samenstelling van de genodigden. Als je team wordt gedomineerd door meisjes, sla dan fruit en ijs in. Dames van elegante leeftijd geven de voorkeur aan cakes en sandwiches met heerlijke vis. Nou, mannen hebben vlees nodig - tenminste als onderdeel van dezelfde broodjes.

Stap 3

Zelfgemaakt eten is ook erg populair in kantoren - augurken en tomaten, zelfgemaakte taarten en koekjes. Als je de kans hebt om je collega's te verwennen met dergelijke lekkernijen, mis het dan niet.

Stap 4

Serveer geen tafel die te overvloedig is - dit kan als ongepast opscheppen worden beschouwd. Als er geen alcoholverbod is in uw kantoor, koop dan een paar flessen wijn, wit en rood. Een fles sterkere alcohol kan ook geen kwaad - het kan in cocktails worden gebruikt. Deze set is ruim voldoende voor 10 personen.

Stap 5

Voorraad op papieren servetten en handdoeken, evenals een set houten spiesen of tandenstokers. Koop papieren borden en glazen. Als u niet vertrouwd bent met wegwerpservies, koop dan een paar sets goedkope glazen bekers - collega's zullen uw bijdrage aan het verfraaien van het kantoorleven waarderen.

Stap 6

Zorg voor de muziek. Achtergrondmuziek zal stijl toevoegen aan het meest bescheiden feest. Misschien kun je zelfs dansen. Onthoud echter van chanten - dit is niet gebruikelijk op kantoor.

Stap 7

Houd er rekening mee dat als uw bedrijf 's ochtends of tijdens de lunch felicitaties accepteert, deze niet langer dan 40 minuten mogen duren. Als je van plan bent om na het werk je spullen in te pakken, kun je wat langer blijven zitten. Vergeet echter niet dat u op kantoor bent. Degenen die het banket willen voortzetten, moeten naar het dichtstbijzijnde café gaan - anders kan uw humeur 's ochtends worden overschaduwd door een confrontatie met het management. Onthoud - u bent verantwoordelijk voor uw vakantie.

Aanbevolen: