Hoe Maak Je Een Wens Op Kerstnacht

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Wens Op Kerstnacht
Hoe Maak Je Een Wens Op Kerstnacht

Video: Hoe Maak Je Een Wens Op Kerstnacht

Video: Hoe Maak Je Een Wens Op Kerstnacht
Video: Esra laat een grote wens van een fan uitkomen! | PaardenpraatTV 2024, Maart
Anonim

Een van de mooiste feestdagen van het jaar is Kerstmis. Op deze dag, zoals op de meeste feestdagen, verwachten veel mensen een wonder. En degene die in de mogelijkheid ervan gelooft, zal altijd wachten. Nou, om wonderen te helpen je te vinden - doe een wens.

Wees naïef in je verlangens als kinderen en je zult gehoord worden
Wees naïef in je verlangens als kinderen en je zult gehoord worden

instructies:

Stap 1

Het ideaal zou zijn om iets in de tempel te wensen, maar als je niet naar de dienst kunt gaan, wees dan niet ontmoedigd. Thuis kun je ook de hemel vragen om de dierbare. Aangezien de geboorte van Christus een heldere, orthodoxe feestdag is, moet u nadenken voordat u iets wenst. In geen geval mag uw verlangen iemand schaden. Ja, en het is beter om niet aan materiële voordelen te denken, vooral als dit iets is waar je zonder kunt leven. Focus op spirituele verlangens, familierelaties. Je kunt om de geboorte van een kind vragen, want kerst is hier perfect voor.

Stap 2

De belangrijkste tijd voor kerst is kerstavond. Dat wil zeggen, de nacht van 6 op 7 januari. Het was in deze tijd dat Jezus Christus werd geboren. Deze nacht is magisch. Als je iets te vragen hebt, ga dan naar buiten en doe een wens, kijkend naar de lucht. Bid tot de Vader, vraag hem om je te helpen. Wensen die u persoonlijk aangaan kunt u het beste doen. U kunt echter ook iemand in uw omgeving om genezing vragen.

Stap 3

Teken een engel en knip deze uit papier. Teken één oog voor hem en doe een wens. Zodra je ziet dat je verlangen werkelijkheid is geworden, maak je het tekenen van het tweede oog af. Verberg het beeldje en laat het aan niemand zien.

Stap 4

Steek op de middag van 7 januari een kaars aan voor de icoon van Jezus Christus, denk aan je verlangen, keer je opnieuw naar de hemel met een verzoek om het te vervullen. Steek een rode kaars in huis aan en laat deze tot het einde uitbranden. Probeer deze avond en nacht van Kerstmis te wijden aan je gedachten om je verlangen te vervullen. Met Kerstmis zullen de helderste en vriendelijkste wensen zeker in de hemel worden gehoord. Als je niets slechts, oneerlijks denkt, wordt er zeker naar je geluisterd en zullen je wensen snel uitkomen.

Aanbevolen: