Hoe Te Kleden Voor Een Vakantie?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Kleden Voor Een Vakantie?
Hoe Te Kleden Voor Een Vakantie?

Video: Hoe Te Kleden Voor Een Vakantie?

Video: Hoe Te Kleden Voor Een Vakantie?
Video: Hoe kan ik dat nou VERGETEN en VAKANTIE STRESS! | Weekvlog 246 | Wil u0026 Tien 2024, April
Anonim

Ga je naar een feestje en weet je niet welke kleding je moet kiezen? Voor veel vrouwen is het kiezen van een outfit echt een heel moeilijk en belangrijk proces. Om er perfect uit te zien, hoef je niet naar een boetiek te gaan en veel geld uit te geven aan merkartikelen. Kijk goed naar je kleding en je zult zeker iets passends kiezen om je op een originele en smaakvolle manier aan te kleden voor de vakantie.

Hoe te kleden voor een vakantie?
Hoe te kleden voor een vakantie?

instructies:

Stap 1

Let op de dresscode. Je kwam in spijkerbroek en andere gasten in avondjurken; ben jij in fluweel en iedereen in korte broek? Het is vaak moeilijk om te bepalen volgens welk principe je kleding moet kiezen en wat je het beste kunt dragen om er gepast uit te zien. Als de dresscode in eerste instantie niet in de uitnodiging stond, kun je veilig naar je eigen keuze overgaan. Het belangrijkste is om van tevoren het thema van de feestavond te achterhalen, dan zul je zeker niet worden verward met de keuze.

Stap 2

Minder glans. Heel vaak, bij het kiezen van kleding voor de vakantie, geven veel vrouwen de voorkeur aan glanzende outfits. Jurken gemaakt van goudbrokaat versierd met kralen, broeken met een metaalachtige glans zien er spectaculair uit, maar vaak te provocerend. Bovendien is veel van de uitstraling overweldigend. Dit soort dingen is het beste voor nachtclubs. Als je toch besluit om de gasten van het feestelijke evenement te verblinden, probeer dan gewoon de accenten te benadrukken. Draag bijvoorbeeld een formele zwarte jurk en met kristallen versierde schoenen.

Stap 3

Geef de voorkeur aan een discrete outfit. Ongeacht het thema van de vakantie, probeer matig onthullende kleding te kiezen. Rokken die meer op een riem lijken, truien met een enorme halslijn kun je het beste laten voor een club of een ontmoeting met een geliefde. Om de waardigheid van je figuur te benadrukken, hoef je alleen maar de "juiste" outfit te kiezen. Een openhartige blouse past goed bij een strikte trui en een kort uitdagend jasje zorgt voor intriges in combinatie met een klassieke broek. De hoofdregel is: overdrijf het niet. Exclusief tips!

Stap 4

Klein zwart jurkje. Als je op zoek bent naar de juiste outfit, is een little black dress jouw optie. Deze veelzijdige outfit past absoluut bij elk evenement, of het nu gaat om de bruiloft van een vriendin of om vrienden. Het belangrijkste is dat u de juiste accessoires kiest. Bijvoorbeeld voor een officieel feest - meer klassieke accessoires: een jas, elegante schoenen, niet erg grote sieraden. En voor een feest met vrienden - helderdere accessoires: een grote heldere stola (in de zomer - zijde of chiffon, in de winter - wol), massieve en heldere sieraden.

Aanbevolen: