Hoe Te Kleden Voor Een Bruiloft Voor Ouders

Inhoudsopgave:

Hoe Te Kleden Voor Een Bruiloft Voor Ouders
Hoe Te Kleden Voor Een Bruiloft Voor Ouders

Video: Hoe Te Kleden Voor Een Bruiloft Voor Ouders

Video: Hoe Te Kleden Voor Een Bruiloft Voor Ouders
Video: ONZE OFFICIËLE TROUWVIDEO | TROUW SPECIAL | DE HUISMUTS 2024, April
Anonim

Een huwelijksfeest is een prachtige, heldere en gedenkwaardige gebeurtenis, niet alleen voor de echtgenoten zelf, maar ook voor hun ouders, maar ook voor alle genodigden. Na de viering zijn er altijd memorabele foto's waarop je moet kijken in overeenstemming met dit prachtige evenement. Het is de moeite waard eraan te denken dat de ouders op de bruiloft de op één na belangrijkste figuren zijn na de bruid en bruidegom. Daarom moeten ze speciale aandacht besteden aan hun garderobe.

Hoe te kleden voor een bruiloft voor ouders
Hoe te kleden voor een bruiloft voor ouders

instructies:

Stap 1

Kleding voor ouders moet vakkundig worden geselecteerd en doordacht. Om dames er zo elegant mogelijk uit te laten zien, kun je bijvoorbeeld een korte of lange jurk dragen voor speciale gelegenheden. Onthoud echter dat alleen de bruid zelf een volledig witte jurk kan dragen.

Stap 2

Zwarte effen kleur is ook verre van de beste optie voor vrouwen. Ook rode kleur, een jurk met glanzende pailletten of een te diepe halslijn en blote schouders zijn niet geschikt. Ga daarom voor neutrale kleuren en een bescheiden snit. De moeder van de bruid op een bruiloft kan het zich bijvoorbeeld veroorloven om een jurk of pak van parelmoer, pastel of een andere lichte tint te dragen.

Stap 3

Zoals gewoonlijk duurt het huwelijksfeest de hele dag, dus wees verstandig bij het kiezen van schoenen. Het is wenselijk dat de schoenen niet alleen elegant, maar ook zo comfortabel mogelijk zijn. Neem in extreme gevallen een paar vervangende schoenen mee. Dames kunnen beter de voorkeur geven aan discrete en rustige gouden of zilveren sieradensets.

Stap 4

Een man kan elk feestelijk kostuum voor een bruiloft dragen, of het nu geruit, gestreept of effen is. Je hoeft geen stropdas te dragen, maar het is nog steeds een welkome aanvulling op je pak. Als het feest in een informele sfeer plaatsvindt, draag dan hetzelfde shirt en dezelfde spijkerbroek, maar vermijd sport en oude kleding.

Stap 5

Gebruik parfum met mate. De viering vindt immers meestal plaats in aanwezigheid van een groot aantal genodigden. En de overvloed aan harde aroma's kan voor anderen onaangenaam zijn.

Geef bij het kiezen van bovenkleding, als de bruiloft in de winter is, de voorkeur aan de klassieke stijl. Binnen hoef je natuurlijk geen jas of jas aan, maar je fotografeert misschien wel met een camera of videocamera op straat.

Stap 6

Let op je hoed. Dames kunnen in een kamer aanwezig zijn met hun hoofd bedekt, in tegenstelling tot mannen. De hoed hoeft niet extravagant te zijn. Een outfit die voor een bruiloft wordt gedragen, mag de outfits van de bruidegom of de bruid niet overschaduwen, omdat het er respectloos uitziet voor de helden van de gelegenheid.

Aanbevolen: