Hoe Auto's Aan Te Kleden Voor Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Auto's Aan Te Kleden Voor Een Bruiloft
Hoe Auto's Aan Te Kleden Voor Een Bruiloft

Video: Hoe Auto's Aan Te Kleden Voor Een Bruiloft

Video: Hoe Auto's Aan Te Kleden Voor Een Bruiloft
Video: MAKE-UP LOOK VOOR EEN BRUILOFT | Lifestyle Spot 2024, April
Anonim

De huwelijksstoet heeft niet alleen de functie om u en uw gasten van punt A naar punt B te vervoeren. Het kan een van de helderste accenten worden op een plechtige dag. Je kunt auto's van hetzelfde merk en zelfs kleuren matchen, maar ze zien er op zichzelf niet zo speciaal uit. Om de hele stad aandacht te geven aan je stijlvolle autocolonne, versier je de auto's naar jouw smaak.

Natuurlijke bloemensieraden zijn altijd mooi
Natuurlijke bloemensieraden zijn altijd mooi

Noodzakelijk

  • - tule;
  • - banden;
  • - bogen;
  • - een naald;
  • - draad;
  • - stickers;
  • - Natuurlijke bloemen.

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst het merk auto's. U kunt dezelfde auto's kiezen. Maar het is beter als de auto met de bruid en bruidegom niet alleen qua decoratie, maar ook qua uiterlijk van anderen zal verschillen. Wat betreft de kleur van de auto, een stoet bestaande uit witte of zwarte voertuigen ziet eruit als een win-winsituatie op de weg.

Stap 2

Om auto's te versieren, koop, huur of naai zelfs je eigen motorkaptapes, zijspiegeldecoraties. Om sieraden te naaien, heb je linten, tule, decoratieve bloemen of strikken nodig. Neem een strook tule, knoop deze op verschillende plaatsen vast met linten, naai bloemen of strikken erop. Vouw de strook dubbel, vorm een hoek in het midden, zet vast met naald en draad. Naai touwtjes of elastiek aan de uiteinden van het resulterende hoekstuk om het aan de binnenkant van de kap te bevestigen.

Stap 3

Een andere optie voor het versieren van de motorkap zal er ook geweldig uitzien. Vouw de tule in twee lagen, bedek de capuchon ermee en maak hem stevig van binnenuit vast. Versier de bovenste laag met bloemen, linten, strikken naar jouw smaak. Een grote strik, ook van tule, staat prachtig op de stam.

Stap 4

Naast linten kunnen auto's worden versierd met verse bloemen. Veel bloemenwinkels bieden deze service aan. Het enige dat opvalt, is de verscheidenheid aan bloemen. Niet iedereen kan buiten tegen extreme hitte of vorst. U kunt ook decoratieve stickers op auto's als decoratie gebruiken.

Stap 5

De belangrijkste auto in de colonne kan traditioneel worden versierd - met een pop op de motorkap en ringen op het dak van de auto. Maar steeds meer pasgetrouwden verwateren tradities met iets nieuws. Plant bijvoorbeeld teddyberen gekleed in trouwkleding op het dak. Vraag een kunstenaar om mooi op de auto te schilderen of te schrijven. Het belangrijkste is om het niet te overdrijven met versieringen. Minimalisme ziet er altijd goed uit. Probeer alle versieringen in hetzelfde kleurenschema te maken, en je colonne zal de meest stijlvolle op de stadswegen zijn.

Aanbevolen: