Hoe Te Kleden Voor Een Bruiloft Voor De Bruidegom

Inhoudsopgave:

Hoe Te Kleden Voor Een Bruiloft Voor De Bruidegom
Hoe Te Kleden Voor Een Bruiloft Voor De Bruidegom

Video: Hoe Te Kleden Voor Een Bruiloft Voor De Bruidegom

Video: Hoe Te Kleden Voor Een Bruiloft Voor De Bruidegom
Video: Bruiloft Jos u0026 Delia 2024, Mei
Anonim

Trouwjurk, glanzende sieraden - de outfit van de bruid is zeer zorgvuldig gekozen en er ontbreekt geen enkel detail. De bruidegom kan alleen het gekozen formele pak aantrekken, zijn haar kammen en scheren. Mode staat echter niet stil en nu kunnen mannen er ook heel helder en stijlvol uitzien op hun bruiloft.

Hoe te kleden voor een bruiloft voor de bruidegom
Hoe te kleden voor een bruiloft voor de bruidegom

Noodzakelijk

  • - kostuum;
  • - schoenen;
  • - accessoires.

instructies:

Stap 1

Stel het kopen van een outfit niet uit tot het laatste moment. Dit gebeurt vaak, omdat het kiezen van een pak en overhemd niet zo moeilijk lijkt te zijn. Als u echter meer tijd en moeite aan dit moment besteedt, kunt u zelf verbaasd zijn over uw uiterlijk.

Stap 2

Kies het type kostuum. Het kan traditioneel zijn, maar als je man het niet erg vindt, stel dan voor dat hij op zo'n plechtige dag een smoking of zelfs een rokkostuum draagt. Welk pak je ook kiest, het belangrijkste is dat het goed bij je past. Overweeg enkele punten. Broeken mogen niet te lang zijn, maar korte broeken zien er belachelijk uit, ze moeten de bovenrand van de schoen bedekken, maar niet op de grond liggen. Houd er bij het beoordelen van de lengte van de mouwen van de jas rekening mee dat de manchetten van het overhemd niet meer dan twee centimeter zichtbaar mogen zijn.

Stap 3

Kies je schoenen. Meestal zijn de schoenen afgestemd op het pak. Maar zwarte schoenen met een grijs pak zullen er ook goed uitzien. Zwarte schoenen zijn niet geschikt voor een lichte outfit, het is beter om te kiezen voor beige of witte schoenen. Nadat je een pak en schoenen ervoor hebt gekozen, begin je met het kopen van accessoires - zij zijn degenen die het beeld heel maken.

Stap 4

Benader de keuze van accessoires met speciale aandacht, omdat elk detail het uiterlijk kan veranderen. Kies zeer zorgvuldig een stropdas, vlinderdas of halsdoek uit. Dit deel van de look moet in harmonie zijn met de kleur van het pak. Kies een stropdas manchetknoop die elegant is, zonder overmatige glans. Dit voegt adel toe aan het beeld. Vergeet de outfit van de bruid niet. Onthoud dat jullie een stel zijn, wat betekent dat jullie uiterlijk in harmonie met elkaar moeten zijn. U kunt een overhemd kiezen in de kleur van het bruidsboeket. Kies een corsages voor een pak in een discrete stijl zodat het niet te veel aandacht trekt. Denk aan elk klein detail bij het kiezen van kleding voor zo'n belangrijke dag, en dan zul je meer dan eens complimenten in je adres horen.

Aanbevolen: