Hoe Kies Je Een Shirt Voor Een Bruidegom Voor Een Bruiloft?

Hoe Kies Je Een Shirt Voor Een Bruidegom Voor Een Bruiloft?
Hoe Kies Je Een Shirt Voor Een Bruidegom Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Kies Je Een Shirt Voor Een Bruidegom Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Kies Je Een Shirt Voor Een Bruidegom Voor Een Bruiloft?
Video: Vader bruidegom geeft speech. - Sluipschutters 2024, April
Anonim

Het is altijd prettig om naar een man te kijken in een duur overhemd dat perfect bij hem past en de waardigheid van zijn figuur benadrukt. En de bruidegom moet vooral zijn best doen bij het kiezen van een shirt voor een huwelijksfeest. Inderdaad, op zo'n dag kijken de gasten niet alleen naar de bruid, hij zal ook in de schijnwerpers staan, dus hij moet er waardig uitzien. Hoe kies je het juiste overhemd voor de bruidegom?

Hoe kies je een shirt voor een bruidegom voor een bruiloft?
Hoe kies je een shirt voor een bruidegom voor een bruiloft?

Allereerst moet u letten op de kwaliteit van het materiaal waaruit het shirt is genaaid. Als het artikel een hoog prijskaartje heeft, wees dan niet bang om te veel te betalen. Dit overhemd zal perfect voor uw viering kijken. Bovendien zal het in de toekomst mogelijk zijn om het te dragen, bijvoorbeeld voor vakanties of zakelijke bijeenkomsten.

De stof van het product mag niet kreuken of te dicht zijn. Het moet aangenaam zijn voor het lichaam, zodat het er de hele dag comfortabel in zit.

Als we het hebben over de halsband, dan moet er een opening van één centimeter zijn tussen de halsband en de nek - deze mag niet drukken en ongemak veroorzaken. Dan kunnen we er vanuit gaan dat dit de ideale maat is voor het product. Het overhemd moet een niet te brede en vrij hoge kraag hebben - het is gemakkelijker om er een stropdas voor te kiezen.

De snit van het shirt wordt naar goeddunken van de bruidegom gekozen: getailleerd, los, met of zonder slabbetje - er zijn praktisch geen beperkingen. Maar u moet speciale aandacht besteden aan de lengte van de arm. Het mag niet te kort of te lang zijn. Er wordt aangenomen dat de manchetten niet een paar centimeter onder de mouw van de jas mogen uitsteken. De manchet mag niet in de pols knijpen.

De keuze van de kleur van het shirt is ook belangrijk. Je kunt geen hemd in dezelfde kleur als een pak nemen. Ze kunnen dezelfde kleur hebben, maar verschillende tinten. Het shirt moet licht gekleurd zijn om de look op te frissen. Wit is perfect voor een pak met een donkere maar felle tint. Om te voorkomen dat het shirt saai wordt, kun je een stof kiezen met een klein, niet pakkend patroon (nauwelijks opvallende ruit, strepen, ruiten, etc.). Als de bruidegom een felgekleurd overhemd wil dragen, moet het qua kleur overeenkomen met hetzelfde heldere element in het beeld van de bruid.

Alle details van de huwelijksgarderobe van een man moeten elkaar aanvullen en worden gecombineerd in textuur, kleur en patroon. Alles moet worden gecombineerd in het beeld van de bruidegom en in harmonie met het beeld van de bruid om eruit te zien als twee helften van één geheel.

Aanbevolen: