Hoe Kies Je Een Afbeelding Voor De Bruidegom

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Afbeelding Voor De Bruidegom
Hoe Kies Je Een Afbeelding Voor De Bruidegom

Video: Hoe Kies Je Een Afbeelding Voor De Bruidegom

Video: Hoe Kies Je Een Afbeelding Voor De Bruidegom
Video: WEDDING SPECIAL: Hoe kiest de bruidegom het best zijn trouwkostuum? 2024, April
Anonim

Bij de voorbereiding van de bruiloft wordt alle aandacht vooral besteed aan het uiterlijk van de bruid en is een klassiek pak voldoende voor de bruidegom. Gelukkig zijn de laatste tijd ook veel mannen gewend om voor zichzelf te zorgen en ook voor hen is dit een bijzondere dag waarop je er op je best uit moet zien.

Het imago van de bruidegom is even belangrijk
Het imago van de bruidegom is even belangrijk

Kostuum

Het kiezen van kleding voor een bruidegom is niet eenvoudig. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden: de algemene stijl van de bruiloft, de jurk van de bruid, de locatie van de bruiloft, de grootte, leeftijd en het uiterlijk van de bruidegom. Als de bruid bijvoorbeeld in een weelderige sneeuwwitte jurk is en de bruidegom in Bermuda is, is het onwaarschijnlijk dat ze samen kijken. En omgekeerd: als de bruid een korte jurk draagt of de voorkeur geeft aan een landelijke stijl, ziet de bruidegom in een rokkostuum er belachelijk uit.

Wat de kleur betreft, zwart is al te saai, tenzij het een bruiloft is in de klassieke "paleisstijl". Het is beter om de voorkeur te geven aan grijstinten, bruin, blauw. Bij mannen met een dunne lichaamsbouw zien lichte kleuren er prachtig uit: ivoor, koffie met melk, room, zand, beige. Maar in dit geval moet u speciale aandacht besteden aan de combinatie met de kleur van de jurk van de bruid. Wees voorzichtig met wit, het is alleen geschikt voor "zee"-huwelijken met een thema en als u een bruiloft houdt in een tropisch land of aan de Middellandse Zeekust.

In de afgelopen jaren geven bruidegoms steeds meer de voorkeur aan een casual stijl, zelfs op hun eigen bruiloft en verlaten ze de jassen volledig. Vooral voor landelijke bruiloften is een vest of overhemd heel geschikt. Opgemerkt moet worden dat hoe kleding van hogere kwaliteit is, hoe meer vrijheid u zich kunt veroorloven.

Schoenen

Niets schildert een man als stijlvolle dure schoenen. Klassieke laarzen zijn afgestemd op het pak, ze mogen niet lichter zijn dan het pak. Voor een nautische bruiloft zijn loafers en zelfs sneakers geschikt.

Accessoires

Het meest mannelijke accessoire is een stropdas. De klassieke regel voor een stropdas is dat deze donkerder moet zijn dan een overhemd, maar lichter dan een pak. Uitzonderingen zijn mogelijk als je een doordachte look hebt en de kleuren resoneren met het bruiloftsdecor.

De corsages moeten zowel bij het pak als bij het bruidsboeket passen. Meestal wordt het bij het boeket besteld.

Manchetknopen. Er zijn mannen die speciale aandacht besteden aan dit accessoire. Dergelijke details zien er geweldig uit op professionele foto's.

Sokken. Veel bruidegoms vinden dit volkomen onbelangrijk, maar verkeerd gekozen sokken kunnen foto's verpesten. Voor een klassieke look zijn de sokken afgestemd op het pak of iets donkerder, maar lichter dan de schoenen. Ook hier kan een uitzondering gemaakt worden voor felle sokken in de kleur van de accessoires, mits goed over de afbeelding nagedacht. Sokken moeten lang genoeg zijn, niet dik en zonder structuurpatroon.

Klok. Ze kunnen interessant worden gepresenteerd in een fotosessie; op het banket zelf zal bijna niemand er aandacht aan besteden.

Zonnebril. Ze zijn helemaal niet overbodig als u op een zonnige dag een fotoshoot in een open gebied plant. En op zichzelf zullen ze het beeld compleet maken.

Kapsel, cosmetica en manicure

Het is beter om niet de dag ervoor te knippen, maar ongeveer een week voor het evenement. Een stoppelbaard van drie dagen is perfect acceptabel, zelfs voor een klassieke look. En de baard is nu op zijn hoogtepunt van populariteit. Als een man lang haar draagt, is het beter om het in de salon te zetten zodat het er verzorgd uitziet. Het is niet nodig om bang te zijn voor lichte make-up, niemand zal aanbieden om je ogen te schilderen. Maar foundation en wenkbrauwen vormgeven kan nooit kwaad. Natuurlijk mogen we manicure niet vergeten, aangezien uw handen op deze dag in de schijnwerpers staan. Je nagels afdekken met blanke lak is een kwestie van smaak, bewerken en polijsten is voldoende.

Als het budget het toelaat, kunt u gebruik maken van de diensten van een stylist die een compleet beeld creëert: van de selectie van een pak tot accessoires en kapsels.

Aanbevolen: