Zoals Gevierd Op 1 April

Inhoudsopgave:

Zoals Gevierd Op 1 April
Zoals Gevierd Op 1 April

Video: Zoals Gevierd Op 1 April

Video: Zoals Gevierd Op 1 April
Video: Opening Shigatsu wa Kimi no Uso 1 Full Lyrics HD 2024, Maart
Anonim

"En je hele rug is wit!" Is een van de meest voorkomende trekkingen op 1 april. Deze dag staat al lang bekend als de grappigste feestdag van het jaar. April Fool's Day of April Fools' Day - het wordt anders genoemd. Maar iedereen die zijn vrienden voor de gek wil houden, bedenkt nieuwe grappen en probeert zijn buurman te verrassen. Deze feestdag wordt ook gevierd in Frankrijk, Engeland, Finland en andere landen.

Zoals gevierd op 1 april
Zoals gevierd op 1 april

instructies:

Stap 1

In Rusland, zoals eerder vermeld, zijn grappen over vrienden en familieleden op deze dag erg populair. Vertaling van de wijzers, pantoffels die aan de vloer zijn geplakt - dit zijn slechts enkele van de meest onschuldige grappen die degenen die graag een grapje uithalen voor hun dierbaren regelen. 1 april is geen feestdag, kantoormedewerkers hebben geen andere keuze dan grapjes met elkaar te maken. En vooral wanhopige werkers slagen er zelfs in een grap uit te halen met hun baas. Zowel in Engeland als in Rusland wordt Fool's Day gevierd met een verscheidenheid aan grappen en grappen over hun dierbaren, vrienden en collega's.

Stap 2

In Frankrijk is de belangrijkste trekpleister op 1 april het discreet bevestigen van een papieren vis aan de kleding van een vriend. Dit gebruik dateert uit de oudheid, toen de inwoners van het land elkaar voor de grap naar de visserij stuurden op de dag dat vissen verboden was. Ook maken de Fransen elkaar belachelijk, geven ze belachelijke opdrachten, sturen ze grappige briefjes en cadeautjes.

Stap 3

In Finland werd de feestdag op 1 april geboren onder de boeren. Ze gaven kinderen komische instructies. Ze stuurden ze naar de buren voor een niet-bestaand instrument. De buren, die op de hoogte waren van de grap, deden alsof ze het instrument al aan andere buren hadden gegeven, en het kind werd gedwongen verder te gaan om aan het verzoek van de ouders te voldoen.

Stap 4

In Australië begint 1 april letterlijk met lachen. 's Morgens is er op de radio een opname van de roep van de vogel kuku-marra. Het lijkt erg op lachen bij volwassenen. Zelfs in Duitsland, ondanks het feit dat 1 april in dit land als een ongeluksdag wordt beschouwd, ontzeggen mensen zichzelf niet het plezier om elkaar voor de gek te houden. Het belangrijkste spreekwoord, waar de Duitsers zich door laten leiden: "Je moet een dwaas rijden - stuur voor drie mijl!" Gekscherend sturen ze de niet-ingewijden in een rally voor niet-bestaande objecten aan de andere kant van de stad.

Stap 5

De media over de hele wereld zijn ook betrokken bij de 1-aprilgrappen. Dus zond de BBC in 1957 informatie uit over een ongekende pasta-oogst. Dankzij de reportage twijfelden zelfs degenen die er zeker van waren dat de pasta van meel was gemaakt en niet op de velden groeide. Ook de Russische media blijven niet achter. Meer dan vijftien jaar geleden publiceerde de krant Komsomolskaya Pravda een artikel over een mammoet die tot leven kwam en een thuis vond voor de dierentuin van Moskou.

Stap 6

1 april is de gelukkigste feestdag, dus het belangrijkste om op deze dag te onthouden is dat de trekkingen vriendelijk moeten zijn. Bedenk voordat je een grapje maakt met je buurman of hij de grap zal waarderen en of hij door jou beledigd zal zijn. Het belangrijkste doel van deze vakantie is tenslotte om plezier te geven en een glimlach en gelach te veroorzaken.

Aanbevolen: