Hoe Ramen Te Versieren Zoals Nieuwjaar

Inhoudsopgave:

Hoe Ramen Te Versieren Zoals Nieuwjaar
Hoe Ramen Te Versieren Zoals Nieuwjaar

Video: Hoe Ramen Te Versieren Zoals Nieuwjaar

Video: Hoe Ramen Te Versieren Zoals Nieuwjaar
Video: Winter Decor Ideas 2020 2024, April
Anonim

Voor het nieuwe jaar wil ik mijn huis inrichten. Natuurlijk wordt een mooie kerstboom op zich al een mooie nieuwjaarsversiering, maar je kunt oudejaarsavond ook omtoveren tot een echt sprookje door ook de ramen te versieren!

Hoe ramen te versieren zoals Nieuwjaar
Hoe ramen te versieren zoals Nieuwjaar

Het is nodig

Fantasie, papier, verf, penselen, plakband, droge sneeuw, nieuwjaarsstemming

instructies:

Stap 1

Sneeuwvlokken

De gemakkelijkste manier is natuurlijk papieren sneeuwvlokken. Deze methode om ramen te versieren is bij velen bekend sinds school. Je kunt ze in verschillende formaten maken, papier kan verschillende kleuren hebben. Je kunt een hele compositie van sneeuwvlokken op het raam bouwen, zodat het zelfs vanaf de straat te zien is! Je kunt ze op dubbelzijdige of gewone tape plakken. Een geweldige manier om niet alleen jezelf te plezieren, maar ook voorbijgangers op straat, om eraan te herinneren dat het nieuwe jaar 2018 voor de deur staat!

Sneeuwvlokken op de ramen
Sneeuwvlokken op de ramen

Stap 2

stickers

Niet iedereen heeft tijd om dergelijke vervalsingen te maken. Daarom zullen speciale stickers je helpen. Hier kun je sneeuwvlokken, sterren, kerstbomen, sneeuwpoppen kopen. Alles is hier eenvoudig - plak de stickers die je leuk vindt op de ramen! Dergelijke stickers laten in de regel achteraf geen sporen achter op het raam.

nieuwjaarsstickers op de ramen
nieuwjaarsstickers op de ramen

Stap 3

Kerst foto

Houd je van tekenen? Dan wordt het raam je canvas voor kunst! Je hebt gouacheverf, penselen nodig. Je kunt kerstbomen, de kerstman tekenen of een frame van je favoriete nieuwjaarscartoon recreëren - hier beperk je jezelf alleen tot je verbeeldingskracht en raamformaten! En het zal interessant zijn voor kinderen om hieraan deel te nemen - het is onwaarschijnlijk dat ze op andere momenten van het jaar de kans krijgen om de ramen te schilderen.

Nieuwjaarstekeningen op de ramen
Nieuwjaarstekeningen op de ramen

Stap 4

Vorstpatronen

Je kunt de ramen bedekken met sneeuwpatronen, die als kind zo leuk waren om naar te kijken! U kunt dergelijke patronen maken met verdund tandpoeder. Je zou een massa moeten krijgen die lijkt op dikke zure room. Gebruik een penseel om patronen te tekenen en om het effect te versterken, dompel je het penseel in de compositie en spuit je "sneeuw"-druppels direct over het patroon. Nou, of ga voor de eenvoudigere manier - koop droge sneeuw in een spuitbus. Je moet het met speciale stencils aanbrengen om een echt magisch nieuwjaarsdecor te krijgen! Wees niet bang - na het nieuwe jaar kunt u de ramen gemakkelijk wassen van verf, poeder en sneeuw met een glazenwasser.

Aanbevolen: