Hoe Slingers Voor Ramen Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Slingers Voor Ramen Te Kiezen?
Hoe Slingers Voor Ramen Te Kiezen?

Video: Hoe Slingers Voor Ramen Te Kiezen?

Video: Hoe Slingers Voor Ramen Te Kiezen?
Video: Ontdek het verschil tussen Aluminium en PVC ramen 2024, April
Anonim

Voor de wintervakantie in onze etalages, etalages zijn er decoraties die een lust voor het oog zijn - elektrische slingers.

Guirlande - lichtgordijn
Guirlande - lichtgordijn

Soorten basisslingers voor ramen

Draden

Het zijn de eenvoudigste en meest voorkomende slingers voor het verlichten van ramen, zowel groot als klein.. Ze zien eruit als een gedraaid snoer waarlangs LED's hangen. Deze modellen zijn het meest veelzijdig. Ze kunnen niet alleen ramen versieren, maar ook kerstbomen, hele huizen en gebouwen, met alle structuren in de tuin.

Mesh guirlande

Het ziet eruit als vierkanten of ruiten, op de uiterste punten waarvan gloeilampen zijn gemonteerd. Geschikt voor vlakke oppervlakken - muren, plafonds.

Lichtgordijnen

Meestal te vinden op ramen. Ze vertegenwoordigen een enkele draad, van waaruit vele andere draden "bezaaid" met LED's naar beneden gaan. Elke dergelijke draad heeft een lengte van 2 m of meer.

Voordelen van LED-snaren

Moderne modellen worden steeds vaker gemaakt van LED-elementen in plaats van kleine gloeilampen. Ze hebben verschillende voordelen:

Langere levensduur - tot 100.000 uur

Weerstand tegen periodieke pieken en spanningsdalingen.

Veiligheid

Led-lampen worden niet warm, dus de kans op brand of kortsluiting is onwaarschijnlijk.

winstgevendheid

U betaalt meerdere keren minder voor elektriciteit.

Kracht

Mechanisch gezien zijn LED's veel moeilijker te breken of te pletten.

Waar moet je op letten bij het kopen?

Draden

Een slinger van hoge kwaliteit mag geen vreemde geuren afgeven. Vooral de geur van goedkoop rubber. Stel je voor wat er in je appartement zal zijn als zo'n product opwarmt. Vertrouw geen verkopers die ervoor zorgen dat de geur binnen een paar uur zal verdwijnen en verdwijnen. Naast onaangename geuren heeft dit ook gevolgen voor uw gezondheid, aangezien u en uw kinderen deze dampen van schadelijke stoffen de klok rond inademen.

Stroomvoorziening

Deze doos mag alleen worden geopend met behulp van extra gereedschap - een schroevendraaier, een mes, waarmee speciale vergrendelingen zijn bevestigd, anders zal uw nieuwsgierige kind zeker willen weten wat erin verborgen is. Het is raadzaam om in eerste instantie het solderen van de draden in de voeding te controleren, ook bij aankoop van een product in een winkel.

U moet de prestaties van alle modi van de slinger in de winkel inschakelen en controleren. Welnu, als je het vanuit de kou het huis binnenbrengt, haast je dan niet om het meteen in een stopcontact te steken, laat de decoratie opwarmen.

Aanbevolen: