Hoe Een Bril Te Kiezen Voor Een Bruiloft Voor Pasgetrouwden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bril Te Kiezen Voor Een Bruiloft Voor Pasgetrouwden
Hoe Een Bril Te Kiezen Voor Een Bruiloft Voor Pasgetrouwden

Video: Hoe Een Bril Te Kiezen Voor Een Bruiloft Voor Pasgetrouwden

Video: Hoe Een Bril Te Kiezen Voor Een Bruiloft Voor Pasgetrouwden
Video: Bruiloft Harry u0026 Faisca 2024, Maart
Anonim

Een bruiloft is een van de belangrijkste en meest memorabele dagen in het leven van elke persoon. De sleutel tot een goede bruiloft is de voorbereiding en gedetailleerde planning van elk klein ding. Een van de huwelijksattributen zijn de pasgetrouwde wijnglazen. Ze zullen immers waarschijnlijk op veel gedenkwaardige foto's aanwezig zijn. Daarom moet hun keuze en aankoop zeer verantwoordelijk worden benaderd.

Hoe een bril te kiezen voor een bruiloft voor pasgetrouwden
Hoe een bril te kiezen voor een bruiloft voor pasgetrouwden

Vorm van huwelijksbril

Eerst moet u beslissen over de vorm van de huwelijksbril. In de regel kiezen pasgetrouwden in de meeste gevallen fluitglazen voor champagne. Dergelijke glazen hebben een zeer elegante uitstraling, die volledig overeenkomt met zo'n belangrijke gebeurtenis als een bruiloft. Als jonggehuwden echter de voorkeur geven aan wijn boven champagne, moeten wijnglazen geschikt zijn. Er zijn speciale wijnglazen voor wijn. Houd er ook rekening mee dat rode wijnglazen een andere vorm hebben dan witte wijnglazen. Hiermee moet ook rekening worden gehouden bij het kiezen van een trouwbril. Als er bijvoorbeeld een retro-huwelijk is gepland, is het beter om de voorkeur te geven aan vintage glazen. In die tijd gebruikten ze in de regel lage brede wijnglazen.

Wat zijn huwelijksbrillen?

Niet alleen de vorm van de trouwbril is belangrijk, maar ook het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Natuurlijk worden kristallen glazen beschouwd als "klassiekers van het genre". Ze worden meestal gekozen door pasgetrouwden. Ze zijn perfect voor klassieke bruiloften.

Boheemse glazen bruiloftsglazen kunnen een goed alternatief zijn voor kristallen glazen. Boheems glas ziet er erg duur uit en kan elk evenement opfleuren.

Onlangs hebben veel pasgetrouwden gekozen voor metalen bruiloftswijnglazen. Deze bril zal zeker niet breken. Metalen wijnglazen versierd met trouwsymbolen zien er erg mooi uit. Maar bij het kiezen van een dergelijke trouwbril, moet u ervoor zorgen dat ze er niet te omvangrijk uitzien.

Registratie trouwbril

Bij het kiezen van het ontwerp van een bruiloftsbril, moet u zich allereerst concentreren op het kleurenschema en de algemene stijl van de bruiloft. Als de bruiloft bijvoorbeeld in een romantische stijl is gemaakt, zullen wijnglazen versierd met kleine hartjes en linten van lichte tinten er heel mooi en passend uitzien. Als de hoofdbloem van de bruiloft een roos is, kun je veilig een bril kiezen die is versierd met kleine rozen. Als stoffen en kant worden gebruikt bij het ontwerpen van wijnglazen, is het wenselijk dat ze er harmonieus uitzien met de stof van de bruidsjurk van de bruid.

Een bruiloftsbril versierd met Swarovski-kristallen ziet er erg modieus en stijlvol uit. Je kunt elk patroon op een bril met stenen maken, de datum van de bruiloft en de namen van de geliefden schrijven, of een ander patroon.

Veel mensen geven er de voorkeur aan om zelf een bruiloftsbril te versieren. Hierin is in principe niets moeilijk. In de regel worden materialen zoals kralen, kant, linten, strass-steentjes, acrylverf gebruikt voor decoratie.

Aanbevolen: