Wat Is Het Originele Cadeau Voor Een Bruiloft Voor Pasgetrouwden?

Inhoudsopgave:

Wat Is Het Originele Cadeau Voor Een Bruiloft Voor Pasgetrouwden?
Wat Is Het Originele Cadeau Voor Een Bruiloft Voor Pasgetrouwden?

Video: Wat Is Het Originele Cadeau Voor Een Bruiloft Voor Pasgetrouwden?

Video: Wat Is Het Originele Cadeau Voor Een Bruiloft Voor Pasgetrouwden?
Video: Huwelijkswensen - Wat vraagje voor cadeaus voor jullie bruiloft? 2024, April
Anonim

Het lijkt erop dat het niet moeilijk is om een cadeau te geven aan de pasgetrouwden voor een bruiloft. Maar zoals de praktijk laat zien, is dit punt ter voorbereiding op de viering het moeilijkst en vereist niet alleen geld, maar ook verbeeldingskracht. Bovendien, als er een wens is om iets origineels te presenteren voor de bruiloft.

Wat is het originele cadeau voor een bruiloft voor pasgetrouwden?
Wat is het originele cadeau voor een bruiloft voor pasgetrouwden?

Geschenken voor de pasgetrouwden voor de bruiloft, die van tevoren zijn gepland

Als u denkt dat het originele geschenk aan de pasgetrouwden iets is dat u zult onthouden en waarvan u zult genieten, dan zou dit een geschenk voor twee moeten zijn. Een Pop-Art-portret van een bruid en bruidegom zal bijvoorbeeld zeker zijn rechtmatige plaats innemen in het huis van een toekomstig gezin. Deze categorie omvat tickets voor een concert van een bekende artiest, uitstapjes naar zee of een excursie naar de bergen, een ticket voor een vliegtuigvlucht of voor een parachutesprong. Op maat gemaakte items zijn ideaal: pyjama's met foto's van de bruid en bruidegom, beddengoed met "zijn" en "haar" plaatsen, donzige badjassen met geborduurde initialen en wensen van eeuwige liefde.

Als er geen tijd is om een cadeau te kiezen voor de pasgetrouwden voor een bruiloft

Als je nadenkt over wat je de pasgetrouwden een originele moet geven, heb je geen tijd, ren naar winkels voor huishoudelijke apparaten of salons voor interieurmeubels. Hier vind je altijd wel iets schattigs dat goed van pas zal komen in huis. Blenders, broodroosters, tuingrill, salontafel, discolamp, wijnglazen, vazen, staande lampen en nog veel meer. Voor degenen die helemaal geen moeite willen doen, is een aankoopcertificaat van een juwelierszaak of IKEA-winkel geschikt - hier kunnen jonge mensen zelfstandig een geschenk kiezen dat hen na aan het hart ligt.

Hoe geef je op een originele manier geld voor een bruiloft

Geld geven aan pasgetrouwden wordt al lang als een goede vorm beschouwd. Inderdaad, de bruid en bruidegom kunnen ze zelf aan alles uitgeven, zich later herinnerend dat dit ding is gekocht met de rekeningen die je hebt gedoneerd. Geld kan echter ook op een originele manier aan het bruidspaar worden aangeboden. Als je bijvoorbeeld bij een speciaal bedrijf een taart bestelt van in een koker gerolde bankbiljetten, of een boeket geld, of zelfs een deken gemaakt van papieren bankbiljetten, die de jongeren ermee bedekt tijdens de presentatie van geschenken op de bruiloft, je zal niet alleen een onuitwisbare indruk maken op het bruidspaar, maar ook op de aanwezige gasten. U kunt een geschenk van geld regelen in een lijst in de vorm van een foto door rekeningen van verschillende coupures op het canvas te plaatsen met de inscripties hieronder "voor vakantie", "voor bloemen voor mijn vrouw", "voor een stropdas voor mijn man", "voor schuifregelaars voor de eerstgeborene".

Originele huwelijksgeschenken voor pasgetrouwden kunnen duur, grappig, betoverend en praktisch zijn, maar het belangrijkste is dat ze gedenkwaardig moeten zijn en zeker plezier moeten schenken aan beide helden van het huwelijksfeest.

Aanbevolen: