Hoe Geef Je Op Een Originele Manier Een Cadeau Voor Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Op Een Originele Manier Een Cadeau Voor Het Nieuwe Jaar
Hoe Geef Je Op Een Originele Manier Een Cadeau Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Geef Je Op Een Originele Manier Een Cadeau Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Geef Je Op Een Originele Manier Een Cadeau Voor Het Nieuwe Jaar
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, April
Anonim

Originele cadeaus zijn gewild. Ze worden gekocht in winkels, met de hand gemaakt of besteld. Maar niet alleen het cadeau zelf is belangrijk, maar ook de bezorging ervan. Zelfs het meest gewone kan een geschenk worden gegeven, zodat het een leven lang herinnerd zal worden.

Hoe geef je op een originele manier een cadeau voor het nieuwe jaar
Hoe geef je op een originele manier een cadeau voor het nieuwe jaar

instructies:

Stap 1

Geef cadeaus voor het nieuwe jaar met behulp van het spel. Wanneer het hele gezin en alle gasten op 31 december bij elkaar zijn, kunt u een leuke presentatie van geschenken regelen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld het spel "12 Notes". Het zal interessant zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Maak van tevoren een cache en verstop hierin alle cadeautjes. Bereid 12 kleine stukjes papier voor, schrijf op elk het pad naar deze cache. Dat wil zeggen, schrijf op de 1e noot waar de 2e noot is, daarop de plaatsing van de 3e noot, enz., en op de 12e noot - de locatie van de cache. Je geeft de 1e noot aan de spelers. Verberg de notities zodat ze moeilijk te vinden zijn. Notities kunnen in een boek, in een deurkozijn, een kerstboomversiering, een zak met bovenkleding, enz.

Stap 2

Piraten spelen. Een andere manier om een cadeau op een originele manier te presenteren, is jezelf voor te stellen als piraten op zoek naar schatten. Voor meer effect kunt u uw gasten vragen zich te verkleden als piraten voor oudejaarsavond. Het is niet nodig om kostuums te naaien, het is voldoende om een vest aan te trekken en een zwarte ooglap te maken voor volwassenen en kinderen. Maak net als in het vorige spel een cache en teken een schematische kaart die het pad ernaartoe laat zien. Verdeel de kaart in verschillende delen die spelers moeten samenstellen. Vul het bad met water en gooi de gesloten fles met het 1e deel van de kaart erin. Geef daarin het pad aan naar de volgende passage. Verpak de kaart vooraf in een zak zodat deze niet per ongeluk nat wordt in het water. Beter nog, maak om veiligheidsredenen een 2e kopie van de kaart en bewaar deze bij u.

Stap 3

Magische trucs. Verkleed je als een goochelaar met een lange mantel en een soort doos om nieuwjaarsgeschenken in te bewaren. Maak een toespraak, gebaar, bedenk magische woorden, enz. om een sfeer van wonderen te creëren. Nodig volwassenen en kinderen één voor één bij u thuis uit en vraag om over de doos te "toveren", zodat er een geschenk in verschijnt. Iedereen zou een lied moeten zingen, dansen, een rijm moeten vertellen, d.w.z. "Verdien" uw geschenk, zoals de Kerstman. Op deze manier kunt u cadeaus geven aan alle gasten.

Aanbevolen: