Valentijnsdag Wedstrijden

Valentijnsdag Wedstrijden
Valentijnsdag Wedstrijden

Video: Valentijnsdag Wedstrijden

Video: Valentijnsdag Wedstrijden
Video: #16 Valentijnsdag u0026 Afgelaste wedstrijden 2024, Mei
Anonim

Valentijnsdag nadert en het is tijd om het script te schrijven en wedstrijden te kiezen voor een vriendelijk feest.

Valentijnsdag wedstrijden
Valentijnsdag wedstrijden

1. "Mijn Valentijn". Zodra alle gasten zich hebben verzameld, schrijft de gastheer alle namen op stukjes papier en stopt ze in een doosje. Elke gast haalt een vel papier met een naam tevoorschijn en laat het aan niemand zien. Elke gast moet de hele avond een geheime bewonderaar worden van de persoon die de naam tevoorschijn heeft gehaald. Aan het einde van de avond wordt iedereen uitgenodigd om te vertellen welke voorzieningen hij van zijn geheime aanbidder heeft gekregen en te raden wie het was.

2. "Zoet". Alle gasten zijn verdeeld in paren (jongen-meisje). Elk koppel krijgt een stuk chocolade, dat ze samen moeten uitpakken en eten zonder hun handen te gebruiken. Dit is geen gemakkelijke taak, vooral wanneer het snoep begint te smelten. Het paar dat het snelst omging, wint. Een aparte nominatie - "A Pair in Chocolate" - wordt toegekend aan het paar dat het meest bevuild raakt in chocolade.

3. "Vind je hart". In een kamer (appartement, kantoor) worden vooraf 100-150 kleine hartjes op verschillende plaatsen bevestigd. Alle gasten worden uitgenodigd om zoveel mogelijk harten te vinden. De winnaar ontvangt een symbolische prijs of een kus van een aanwezig meisje.

4. "The Face of Love" Alle gasten worden in 2 teams verdeeld. Elk van hen krijgt een groot hart uit Whatman-papier en 50 kleine harten in verschillende kleuren. Van deze kleine harten op een groot hart moet elk team snel en collectief het "gezicht van de liefde" opmaken met lijm of tape.

5. "Verklaring van liefde". Maak vóór de wedstrijden een Whatman-papier met de letters van het alfabet geschreven. Een echtpaar wordt gebeld en uitgenodigd om haar liefde aan elkaar te bekennen met zinnen die beginnen met de letter van het alfabet die door de presentatrice wordt getoond. De presentator kan letters op een rij of willekeurig weergeven.

Aanbevolen: