Welke Wedstrijden Kunnen Worden Georganiseerd Voor Het Nieuwe Jaar Voor Tieners?

Inhoudsopgave:

Welke Wedstrijden Kunnen Worden Georganiseerd Voor Het Nieuwe Jaar Voor Tieners?
Welke Wedstrijden Kunnen Worden Georganiseerd Voor Het Nieuwe Jaar Voor Tieners?

Video: Welke Wedstrijden Kunnen Worden Georganiseerd Voor Het Nieuwe Jaar Voor Tieners?

Video: Welke Wedstrijden Kunnen Worden Georganiseerd Voor Het Nieuwe Jaar Voor Tieners?
Video: Je kunt weer meedoen aan de Jeugdjournaal Wedstrijd! 2024, April
Anonim

Het regelen van een oudejaarsavond voor tieners is niet eenvoudig. Ze beschouwen zichzelf al als volwassen uit de matinees van hun kinderen, maar het is nog te vroeg voor hen om entertainment voor volwassenen te ervaren. Bij veel themawedstrijden zijn volwassen gasten betrokken vanwege alcoholgebruik of dubbelzinnige hints. Daarom is het belangrijk voor middelbare scholieren om games te vinden zonder connotaties, maar met humor en ijver.

Tieners vinden het niet erg om met oud en nieuw te dollen
Tieners vinden het niet erg om met oud en nieuw te dollen

Algemene spellen

Helemaal aan het begin van de oudejaarsavond kan een vrolijke stemming worden gecreëerd. Hiervoor krijgen jonge gasten halve kaarten bij de ingang en is het de taak om hun paar te vinden met het tweede deel van het blad. Op aparte kartonnen dozen kun je korte gedichten over het nieuwe jaar afdrukken, winterfoto's tekenen of plakken, gepaarde namen van literaire en stripfiguren (Chip en Dale, Shrek en Fiona), enz. Voor de plechtige start wordt een half uur of een uur uitgetrokken voor de zoektocht en de winnaars krijgen leuke souvenirs. Tegelijkertijd is het belangrijk om meer prijzen klaar te maken, omdat de spelers wendbaar kunnen zijn.

Een geweldig spel voor een tienerfeestje op nieuwjaarsdag is een wedstrijd om ballonnen te laten barsten. Iedereen die mee wil doen aan deze business krijgt een ballon en knoopt deze met een draad vast aan de enkel van het linkerbeen. De taak van elke speler is om met zijn rechtervoet op de bal van de tegenstander te stappen zodat deze barst en tegelijkertijd zijn eigen bal te redden. Een willekeurig aantal mensen kan naar vrolijke muziek luisteren, maar er zal maar één winnaar zijn.

Een andere competitie, waarbij de verdeling van spelers in teams niet vereist is, moet de avond worden beëindigd. Voor hem staan alle deelnemers in een cirkel, in het midden - de kerstman met een zak met kleine en gelijkwaardige geschenken. De spelers geven elkaar een "sneeuwbal" van katoen of papier. Op het signaal van de presentator moet degene in wiens handen de "sneeuwbal" werd gevonden een couplet lezen, een lied zingen over het nieuwe jaar (zonder zichzelf te herhalen) of een paar passen dansen. De deelnemer die een prijs van Sinterklaas heeft gekregen verlaat de kring.

Team geest

Door de gasten van de avond in twee of drie teams te verdelen, kun je meerdere wedstrijden organiseren. Voor de eerste heb je kant-en-klare ijsblokjes of sneeuwballen van gelijke grootte nodig. Elk team vormt een cirkel en geeft op teken van de leider een koud spelprojectiel aan elkaar door zonder het lange tijd in dezelfde handen te houden. De winnaars zijn degenen die ijs of sneeuw sneller in water veranderen.

Competities voor het maken van "sneeuwmannen" zijn ontworpen voor de competitie van verschillende paren mensen. In een van de opties wordt een enorme sneeuwsculptuur gemaakt door de grootste jongen aan te trekken en ballonnen erin te duwen. De winnaar is het stel dat zoveel mogelijk ballen in de kleding heeft weten te stoppen. In een andere versie wordt de sneeuwpop verkregen van een persoon die in toiletpapier is gewikkeld. Degene die snel de hele rol heeft opgebruikt om zijn partner te dekken, krijgt de prijs.

Aanbevolen: