Wat Geef Je Een Meisje Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een Meisje Voor Het Nieuwe Jaar?
Wat Geef Je Een Meisje Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Meisje Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Meisje Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, April
Anonim

Er zijn veel verschillende opties voor kerstcadeaus voor kinderen. Bij het kiezen van een cadeau is het de moeite waard om rekening te houden met het geslacht van het kind, zijn leeftijd, individuele kenmerken, hobby's en interesses. Dus, wat kun je een meisje geven voor het nieuwe jaar.

Wat geef je een meisje voor het nieuwe jaar?
Wat geef je een meisje voor het nieuwe jaar?

Nieuwjaarscadeau voor een meisje onder de 10 jaar

Een kind jonger dan 1 jaar maakt het niet uit wat ze hem precies geven, maar zijn ouders zullen erg blij zijn als je iets nuttigs koopt. De baby kan worden gepresenteerd met heldere en interessante mobiele telefoons; bad speelgoed; piramides met grote details die helpen bij het ontwikkelen van fijne motoriek; een educatief bijtspeeltje dat samenwerkt met de vijf zintuigen van de baby.

Het is beter voor een kind van 1 jaar om educatief speelgoed te presenteren: veters, constructeurs met grote details. Je kunt zowel de baby als haar ouders een plezier doen door een warme overall, een slim groeipak of een fleurige thuisset te kopen.

Een meisje van 2 jaar zal grote mozaïeken en puzzels met grote details, samengestelde puzzels, zacht speelgoed en bouwers handig vinden. Daarnaast kun je je kind een servies geven met origineel schilderij of met afbeeldingen van je favoriete personages uit sprookjes en tekenfilms.

Voor een 3-jarig meisje kun je wat kleine poppen en een speelgoedhuisje geven. Vertel haar dat dit een hecht gezin is dat in hun eigen huis woont. Bedenk een verhaal over een poppenfamilie. Vervolgens komt het meisje zelf met nieuwe verhalen en daarom zal jouw cadeau haar niet snel vervelen.

Je kunt een 4-jarig meisje verrassen met sets voor verschillende rollenspellen. Bijvoorbeeld speelgoedkeukens, plastic schalen en andere accessoires. Of geef haar een set van leraar, dokter, verkoper. Meisjes van deze leeftijd zullen ook dol zijn op whiteboards om te tekenen met stiften of met letters op magneten, een speelgoedcomputer en educatieve bordspellen.

Een 5-jarige jongedame zal niet onverschillig blijven door een set poppen voor thuisbioscoop, evenals interactief speelgoed dat kan praten, zwemmen in de badkamer, water drinken en nog veel meer. Bovendien houden meisjes van deze leeftijd van boeken met heldere en grote foto's, tekenfilms, liedjes en sprookjes op cd, evenals van mooie jurken.

Het is beter voor een 6-jarige kleuter om een set voor creativiteit te presenteren, met behulp waarvan ze de techniek van tekenen onder de knie zal krijgen of leren hoe ze speelgoed van vilt kan maken. Bovendien kun je de jonge prinses een echt model geven - een grote pop met lang haar, waaraan het meisje prachtige kapsels zal maken en deze zal versieren met kralen en haarspelden. Vergeet ook educatieve en trainingsboeken niet, interessante werkboeken.

Een 7-jarige eersteklasser zal het leuk vinden en erg handig zijn: een set viltstiften, felle kleuren, schetsboeken, boeken met volumineuze illustraties of kleurrijke encyclopedieën. Een leuk cadeau voor het meisje is een nieuw trainingspak, schaatsen, schaatsen, miniski's, sleeën of andere wintermunitie. De dessertfabriek wordt een nog aangenamer cadeau. Ze ziet eruit als een speeltje, maar ze weet hoe ze echt ijs, ijslolly's of cocktails kan maken van natuurlijke producten en zonder toevoeging van bewaarmiddelen.

Een 8-jarig meisje heeft steeds minder tijd om te spelen, omdat ze bijna volwassen is! Daarom kun je veilig kwaliteit, stijlvolle en praktische dingen geven die lang meegaan. Denk aan elegante dozen, sieraden, fotoalbums, een set handschoenen, een muts en een sjaal, een handtas of een ergonomische waterfles die je mee naar school kunt nemen.

Een 9-jarig schoolmeisje heeft interessante boeken, een tafelspiegel en sportuitrusting nodig. Maar het is beter om de moeder van het meisje van tevoren te vragen welk cadeau het kind zeker leuk zal vinden.

Nieuwjaarscadeau voor een meisje van 10 jaar en ouder

Een meisje van 10 jaar en ouder is al een jongedame. Ze zal graag een make-uptasje, een fleurige portemonnee, parfum, een polshorloge, een stijlvolle flashdrive, een handtas en nog veel meer als nieuwjaarscadeau ontvangen.

En meisjes van deze leeftijd houden ook van verschillende interessante spellen voor een leuk bedrijf: mobiel of bordspellen, niet verstoken van een competitief moment.

Tegenwoordig is het assortiment speelgoed, accessoires, kleding, sieraden, boeken en andere dingen zo breed dat het aan elk verzoek kan voldoen. Als je geen tijd hebt om te winkelen, is dat geen probleem, want alle cadeaus koop je eenvoudig online.

Zelfs als uw budget beperkt is, kunt u een uitweg uit de situatie vinden en met uw eigen handen een nieuwjaarscadeau voor het meisje maken. Dit kan bijvoorbeeld een elegant gebreide jurk zijn, een stijlvol sieraad met kralen of een origineel telefoonhoesje.

Aanbevolen: