Hoe Bedenk Je Een Script Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Bedenk Je Een Script Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Bedenk Je Een Script Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Bedenk Je Een Script Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Bedenk Je Een Script Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Een script voor je video maken: waar moet je op letten? | de Videomakers 2024, April
Anonim

We stellen onszelf allemaal vaak de vraag hoe we een evenement moeten vieren, zodat het voor iedereen leuk en interessant is. Ik zou graag willen dat de vakantie veel aangename herinneringen achterlaat. Het antwoord is heel eenvoudig - het belangrijkste is om het scenario van het evenement correct voor te bereiden. En daarvoor moet je met een aantal punten rekening houden.

Hoe bedenk je een script voor het nieuwe jaar?
Hoe bedenk je een script voor het nieuwe jaar?

Het is nodig

  • - papier;
  • - een pen;
  • - beroemde films;
  • - populaire boeken;
  • - een wedstrijdboek.

instructies:

Stap 1

Voorbereidende voorbereidingen treffen. Tel het aantal gasten: het zijn alleen je familieleden en goede vrienden, of het feest wordt voor meer mensen georganiseerd. Als er veel gasten zijn, moet je uitzoeken wat ze gemeen hebben, in welke onderwerpen ze geïnteresseerd zijn. Hoe actief en bereidwillig mensen zijn om deel te nemen aan verschillende competities. Het is ook belangrijk om te weten of er kleine kinderen onder de gasten zullen zijn.

Stap 2

Zoek in de tweede fase van de voorbereidende voorbereiding uit waar de vakantie zal worden gehouden, want afhankelijk van de grootte van de kamer, moet je de juiste wedstrijden kiezen. Het is belangrijk dat niemand gewond raakt in een kleine kamer van een appartement wanneer iedereen samen actieve games probeert te spelen.

Stap 3

Besteed aandacht aan de tijd die is toegewezen voor het vakantie-evenement. Het is belangrijk dat al je games en wedstrijden niet eindigen voordat de vakantie ten einde loopt, en het is ook niet de moeite waard om een te lang script te schrijven om gasten niet langer dan de aangegeven tijd te vertragen.

Stap 4

Kies in de volgende stap de hoofdrichting van het script. Wordt het een thema nieuwjaar? Zo ja, in welk onderwerp zal het worden gehouden. Onthoud dat het thema van het nieuwe jaar duidelijk en dicht bij iedereen moet zijn die is uitgenodigd. Het kan zijn dat de genodigden geen gemeenschappelijke thema's hebben, of dat ze niet geschikt zijn om het nieuwe jaar te vieren. In dit geval, bij het schrijven van een script en wedstrijden ervoor, zullen de beste zich laten leiden door populaire films en boeken die onlangs zijn uitgebracht, of heldere sociale evenementen die bij iedereen bekend zijn. Het zal interessant zijn voor alle gasten en ze actiever maken.

Stap 5

Vergeet ook niet dat de gasten bij het schrijven van een script en wedstrijden ervoor feestelijke kleding zullen dragen, waarin het onhandig en soms zelfs gevaarlijk is om deel te nemen aan een aantal te actieve wedstrijden.

Stap 6

Begin daarna met het schrijven van het script. Het meest interessant zijn de scenario's met de algemene ontwikkeling van de plot, zowel voor kinderen als volwassenen. Zoals bijvoorbeeld bij nieuwjaarsvieringen voor kinderen. De plot van de plot - de Snow Maiden werd gestolen. Dit wordt gevolgd door de ontwikkeling van het perceel, d.w.z. wedstrijden die de Snow Maiden helpen om te "redden". En aan het einde - de ontknoping, wanneer de Snow Maiden wordt gered en de kinderen hiervoor geschenken krijgen. Zo is het mogelijk om niet alleen voor kinderfeestjes scenario's te bouwen.

Stap 7

Om een heerlijke vakantie als resultaat te krijgen, vergeet dan niet een paar "onuitgesproken" regels. Geef je gasten in het begin ongeveer 30 minuten, zodat ze tijd hebben om te eten en elkaar in ieder geval een beetje te leren kennen. Ten tweede, begin met inactieve wedstrijden, maar 'tafel'-wedstrijden, die erop gericht zijn ervoor te zorgen dat iedereen, zelfs mensen die ver van elkaar aan tafel zitten, elkaar leert kennen. Ten derde, wanneer de gasten hebben gegeten, gedronken, elkaar hebben leren kennen en zich meer ontspannen en ongeremd voelen, kun je doorgaan naar de belangrijkste, actieve wedstrijden en games.

Aanbevolen: