Hoe Kom Je Met Grappen Voor Een Script Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Met Grappen Voor Een Script Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Kom Je Met Grappen Voor Een Script Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Kom Je Met Grappen Voor Een Script Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Kom Je Met Grappen Voor Een Script Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Nieuwe straf op middelbare school: alleen in de pauze naar de wc 2024, April
Anonim

Om de nieuwjaarsvakantie onvergetelijk te maken - het belangrijkste onderdeel, naast een vrolijk bedrijf, is een origineel schrift dat op zichzelf is uitgevonden. En allerlei nieuwjaarsgrappen zijn een mooie aanvulling voor hem.

Hoe kom je met grappen voor een script voor het nieuwe jaar?
Hoe kom je met grappen voor een script voor het nieuwe jaar?

Het is nodig

Een stuk papier, een pen

instructies:

Stap 1

Bepaal voordat je begint met het schrijven van het script voor welk publiek je het evenement gaat hosten. Immers, veel grappen die kleine kinderen misschien niet begrijpen, en kindergrappen voor volwassenen lijken misschien te naïef. Bepaal vervolgens het genre van de uitvoering - een concert, een sprookje, een uitvoering rond een kerstboom, enz.

Stap 2

Je kunt zowel collectief als individueel grappen en grappen bedenken. In het laatste geval is het aantal methoden beperkt, maar dit betekent niet dat de kwaliteit van wat wordt uitgevonden slechter zal zijn. Zowel individueel als collectief kunt u verschillende scripts voor de nieuwjaarsvakantie zoeken en lezen. Selecteer uit alles wat je leest alles wat je interessant vindt. Verder heb je tijdens het werk het recht om dit alles te wijzigen of te verbeteren. Als je in een groep aan een script werkt, zal de hoeveelheid bekeken materiaal toenemen en kun je op een algemene vergadering bespreken wat je hebt gevonden en samenwerken om het te verfijnen.

Stap 3

U kunt brainstormen met de gebruikelijke manier van brainstormen voor de lol in een groep. Om dit te doen, komt u samen met een bedrijf en maakt u folders met handvatten. Begin een bespreking van verschillende situaties rond het thema van het nieuwe jaar, ontwikkel elk idee dat je bedenkt en schrijf alles wat je schrijft tegelijkertijd op. U kunt ook de zogenaamde "noten" spelen. Om dit te doen, moet elke persoon zich wapenen met een stuk papier en een pen. In de eerste oproep moet je het begin van een soort nieuwjaarsverhaal schrijven. Dan geeft ieder op commando zijn "briefje" door aan zijn buurman. De persoon die het begin van het verhaal heeft ontvangen, moet het op de een of andere manier afmaken, het ontwikkelen en dan de bovenkant van het vel vouwen zodat wat zijn buurman heeft geschreven niet zichtbaar is. Dus, door het vorige deel van het verhaal te verbergen en het verkregen resultaat toe te voegen, worden nogal grappige verhalen gecomponeerd die aan het einde van de cirkel moeten worden gelezen. En dan is het alleen nog een kwestie van uitvoeren.

Aanbevolen: