Hoe Schiet Je Een Bal?

Inhoudsopgave:

Hoe Schiet Je Een Bal?
Hoe Schiet Je Een Bal?

Video: Hoe Schiet Je Een Bal?

Video: Hoe Schiet Je Een Bal?
Video: ZO moet je schieten! | TIPS | Academy | Voetbalshop.nl 2024, April
Anonim

De meesten van ons brachten de beste dagen van onze jeugd door op de openbare school. Het was op school dat onze eerste vrienden, eerste liefde verschenen, op school leerden we de eerste levenslessen. Om ervoor te zorgen dat de herinneringen aan school en het bal nooit uit het geheugen worden gewist, volstaat het om het bal te filmen. Filmen is echter een serieus camerawerk, dat volgens de regels moet gebeuren, anders wordt het kijken naar deze gedenkwaardige en belangrijke gebeurtenis een diepe teleurstelling.

Hoe schiet je een bal?
Hoe schiet je een bal?

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u een tweede camerabatterij en reservecassettes of Flash-geheugenkaarten in voorraad heeft. Meestal duurt de diploma-uitreiking lang genoeg als je niet alleen het ceremoniële gedeelte van de diploma-uitreiking gaat fotograferen.

Stap 2

Tijdens de uitreiking van certificaten is het noodzakelijk om elke afgestudeerde te filmen: zijn aankondiging op het podium, passage, presentatie, applaus, felicitaties. Dit is het belangrijkste onderdeel van het bal.

Stap 3

Schiet zowel stilstaand als onderweg. Het is bijvoorbeeld beter om een constructie stil te fotograferen met een statief. Het is noodzakelijk om een handig punt te vinden, waar alle afgestudeerden in een kolom voorbij zullen gaan. Zet de camera niet uit voordat de laatste persoon is gepasseerd. Je kunt zelf met een camera door de rijen lopen als de afgestudeerden stilstaan. Voel je vrij om te bewegen, te naderen, de camera te herschikken.

Stap 4

Het bal zelf vindt meestal 's nachts plaats. Daarom zou het leuk zijn om een achtergrondverlichting voor de camera te hebben, en niet ingebouwd, maar buiten, professioneel. Heldere verlichting maakt het beeld helder, contrasterend en mist geen enkel detail.

Stap 5

Verdun je film met close-ups van leerlingen en docenten, maar ook met scènes in de schoolgangen, in de schoolkantine, op het schoolplein. In de toekomst kunnen deze momenten heel goed worden afgespeeld bij het monteren van een film.

Stap 6

Schiet de dansen van de afgestudeerden op het bal alsof je zelf aan het dansen bent. Loop tussen de jongens door, pak hun gezichten (je kunt de camera een beetje schudden) en ga dan opzij voor een brede opname.

Stap 7

Het is aan te raden om de zonsopgang vooraf te filmen, bij voorkeur vanaf hetzelfde punt waar de afgestudeerden hem zullen ontmoeten. De camera is gemonteerd op een statief. Begin met fotograferen vanaf het moment dat de eerste stralen verschijnen totdat de zonneschijf helemaal boven de horizon staat.

Aanbevolen: