Hoe Organiseer Je Een Gemaskerd Bal?

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Gemaskerd Bal?
Hoe Organiseer Je Een Gemaskerd Bal?

Video: Hoe Organiseer Je Een Gemaskerd Bal?

Video: Hoe Organiseer Je Een Gemaskerd Bal?
Video: Aftermovie Gemaskerd Bal 2024, Mei
Anonim

Om een gemaskerd bal te organiseren, is het noodzakelijk om de toestemming van alle deelnemers aan deze viering te verkrijgen en na te denken over de details die een echt carnaval onderscheiden van een gewone feestdag.

Hoe organiseer je een gemaskerd bal?
Hoe organiseer je een gemaskerd bal?

instructies:

Stap 1

Maak een lijst van de deelnemers aan de maskerade. Kies een initiatiefgroep om het feest te organiseren.

Stap 2

Ga met de deelnemers in gesprek over het thema van het gemaskerd bal. U kunt een evenement wijden aan een specifiek feest zoals een nieuwjaar, een historische gebeurtenis of datum, een bal organiseren gebaseerd op een sprookje of legende, of kiezen voor een klassiek Venetiaans feest.

Stap 3

Verdeel kostuums tussen de deelnemers aan de maskerade als de geplande viering strikte naleving van de rol impliceert. U kunt het kinderspel "forfeits" gebruiken om de verdeling willekeurig te maken.

Stap 4

Maak een lijst van alle plaatsen in de stad waar je een pak kunt huren. Dit kunnen gespecialiseerde organisaties zijn die betrokken zijn bij de voorbereiding van vakanties of stadstheaters. Stuur een nieuwsbrief naar alle genodigden om het voor hen gemakkelijker te maken om de juiste outfit te vinden.

Stap 5

Maak kleurrijke uitnodigingen voor iedereen. U kunt contact opnemen met een drukkerij of uw eigen uitnodigingen regelen. Geef de exacte datum van het evenement, tijd en plaats op.

Stap 6

Huur een kamer voor een gemaskerd bal. Dit kan in een café of restaurant, of een stadshuis van cultuur. Als het budget van het evenement dergelijke kosten niet met zich meebrengt, organiseer dan een feest in het appartement van een van de deelnemers of in een landhuis.

Stap 7

Versier de kamer volgens het thema van de maskerade. Gebruik hiervoor ballen, linten, bloemen, decoratieve Venetiaanse maskers (betere imitatie).

Stap 8

Maak een traktatie voor gasten. Het is goed als het menu aansluit bij het gekozen thema. Aangezien het hoofddoel van de maskerade geen klassiek feest is, is het mogelijk om een buffet met lichte snacks en drankjes te organiseren. Apparaten en gerechten moeten ook in harmonie zijn met de kostuums en decoratie van de kamer.

Stap 9

Maak meerdere schijven met geschikte muziek voor de gelegenheid. Natuurlijk moet je niet de top 100 ballads van minstrelen opnemen, gespeeld op doedelzak, altviool of harp, maar clubmuziek is waarschijnlijk geen goede aanvulling op een echte maskerade.

Aanbevolen: