Hoe Organiseer Je Zelfstandig Een Showprogramma Voor Een Bedrijfsfeest?

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Zelfstandig Een Showprogramma Voor Een Bedrijfsfeest?
Hoe Organiseer Je Zelfstandig Een Showprogramma Voor Een Bedrijfsfeest?

Video: Hoe Organiseer Je Zelfstandig Een Showprogramma Voor Een Bedrijfsfeest?

Video: Hoe Organiseer Je Zelfstandig Een Showprogramma Voor Een Bedrijfsfeest?
Video: 52 Amazing Organization Tricks for a Stress Free Home 2024, April
Anonim

Als u bent belast met de voorbereiding van een zakelijk evenement, kunt u zonder vakantiebureau een interessant programma organiseren. Zo bespaart u op uw budget en kunt u uw bedrijfsfeest organiseren zoals u dat wilt.

Hoe organiseer je zelfstandig een showprogramma voor een bedrijfsfeest?
Hoe organiseer je zelfstandig een showprogramma voor een bedrijfsfeest?

instructies:

Stap 1

Krijg een algemeen beeld van wat het programma moet zijn en bepaal het concept van het evenement. Wil je het bijvoorbeeld doen in de stijl van het Venetiaanse carnaval, Hawaiian party of Chicago van de jaren '30. Denk aan de leeftijd van uw medewerkers en hun bereidheid om in de winter Hawaiiaanse overhemden en shorts te dragen.

Stap 2

Het onderwerp kan worden gekoppeld aan de activiteiten van uw bedrijf, bijvoorbeeld voor een reisorganisatie om een feest te maken met de naam "Around the World". Als medewerkers klaar zijn om mee te doen aan de voorstelling, kun je ze bijvoorbeeld inzetten voor het houden van een schoonheidswedstrijd met stemmen op de mooiste medewerker.

Stap 3

Als een gestileerd feest niet past, verzin dan een "regulier" programma: vijf of zes optredens van de artiesten, tijdens de pauzes - prijsvragen van de gastheer, een woord aan het management, beloning van bedrijfsmedewerkers (humor mag wel).

Stap 4

Het is beter om eerst een presentator te kiezen en pas daarna artiesten uit te nodigen. Hoewel MC's meestal niet graag betrokken zijn bij het schrijven van het script, zullen ze zeker goede ideeën en advies geven.

Stap 5

Als er een lead en een ruw scriptplan is, kun je artiesten kiezen. Alle artiesten die op bedrijfsfeesten werken, hebben groepen op sociale netwerken, waar je ze het gemakkelijkst kunt zoeken, bovendien kun je de video meteen bekijken.

Stap 6

Welke artiesten uitnodigen? Schrijf eerst alle mogelijke genres op en kies dan wat voor jou werkt. Het kunnen zangers, muzikanten (saxofonist, violist), muziekgroepen, dansen van verschillende stijlen, barmanshow, goochelaar, dierenshow, zeepbelshow, cheerleading, "strongman-show", animators zijn. Daarnaast kunt u vuurwerk bestellen, een kanon met confetti, een papiershow.

Stap 7

Vraag bij het restaurant dat je voor het evenement hebt gekozen na of er ruimtedecoratie zal zijn. Als het programma extra decoratie vereist, neem het dan op in de lijst met uitgaven.

Stap 8

Nu kun je een script samenstellen, daarin het exacte tijdstip van release van elk van de artiesten registreren, het goedkeuren met de presentator en een financiële schatting maken. Vergeet niet om met elke artiest een overeenkomst af te sluiten en een voorschot te betalen.

Stap 9

Aan de vooravond van het evenement is het beter om alle sprekers opnieuw te bellen en het tijdstip van de toespraak te bevestigen. Je moet voorbereid zijn op onvoorziene omstandigheden en vertraging, dus het kan zijn dat je 's avonds het script een beetje moet wijzigen. Nou, nu blijft het om mee te doen met de vakantie en bedankt van collega's te accepteren.

Aanbevolen: