Hoe Kom Je Bij De Bal In Moskou In

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Bij De Bal In Moskou In
Hoe Kom Je Bij De Bal In Moskou In

Video: Hoe Kom Je Bij De Bal In Moskou In

Video: Hoe Kom Je Bij De Bal In Moskou In
Video: MOSCOW: Wereldbeker 2018, fans u0026 stadstour (vlog) 2024, April
Anonim

Tradities keren geleidelijk terug, en nu zijn disco's, evenals andere dansfeesten, niet te vergelijken met echte prachtige bals. Op zulke bals zijn er alle attributen van de tijd dat ze de belangrijkste gelegenheid waren voor sociale evenementen voor dames en kennismaking met de eerlijke seks voor heren. De huidige ballen zijn niet minder luxe, en iedereen die van dansen houdt en zich als een vis in het water in een sfeer van universeel plezier voelt, wil ze bijwonen. Tegenwoordig zijn er in Moskou veel verschillende bals waarvoor het licht van de samenleving wordt uitgenodigd. Hoe kom je bij zulke vieringen?

Hoe kom je bij het bal in Moskou
Hoe kom je bij het bal in Moskou

instructies:

Stap 1

Op een van de meest grandioze bals - het Weense bal - wordt verwacht dat debutanten deelnemen. Traditioneel openen jonge meisjes tussen 18 en 22 de bal. Toegegeven, om een van hen te zijn, moet je perfect ballroomdansen kunnen dansen, namelijk de linkszijdige wals.

Stap 2

De gemakkelijkste manier om naar een bal te gaan, is natuurlijk om een uitnodiging voor zo'n evenement te krijgen. In de regel worden de meeste van deze evenementen echter gehouden voor liefdadigheidsdoeleinden, en daarom zijn uitnodigingen voor dergelijke dansen erg duur. Als u niet beperkt bent in geld, kan de uitnodiging altijd worden gekocht via internet, maar ook in gratis verkoop.

Stap 3

Sommige ballen, bijvoorbeeld het traditionele Poesjkinbal, gehouden in het A. S. Poesjkin, suggereert niet een erg groot aantal aanwezigen. Tickets worden dan ook exclusief verdeeld via de verschillende organisaties die bij dit evenement betrokken zijn. Daarom is het niet zo gemakkelijk om naar zo'n feest te gaan.

Stap 4

Je kunt natuurlijk een uitnodiging krijgen via vrienden, probeer bijvoorbeeld een journalisten-ID te krijgen. Bij sommige vieringen worden vertegenwoordigers van de pers zonder uitnodiging toegelaten. Een periodieke fotograaf-ID kan ook werken.

Stap 5

Vergeet echter niet dat het bijwonen van het bal inhoudt dat je in lijn bent met de stijl van het evenement. Dat wil zeggen, voor vrouwen is een baljurk vereist, voor mannen - geschikte pakken. Zonder dergelijke apparatuur kun je nauwelijks bij de bal komen.

Stap 6

En wie op een echt bal wil zijn, moet natuurlijk kunnen dansen, anders blijft alle charme van het bal onbereikbaar. Op ballen worden in de regel walsen, mazurka, square dance en andere dansen die kenmerkend zijn voor de tijden van ballen gedanst. Dus, als een van de gelukkigen, probeer jezelf in al zijn glorie te presenteren.

Aanbevolen: