Hoe Kom Je Bij De Tentoonstelling "1812 In Privécollecties In Moskou En St. Petersburg"

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Bij De Tentoonstelling "1812 In Privécollecties In Moskou En St. Petersburg"
Hoe Kom Je Bij De Tentoonstelling "1812 In Privécollecties In Moskou En St. Petersburg"

Video: Hoe Kom Je Bij De Tentoonstelling "1812 In Privécollecties In Moskou En St. Petersburg"

Video: Hoe Kom Je Bij De Tentoonstelling
Video: ST. PETERSBURG - één van de spirituele harten van Rusland 2024, April
Anonim

Een tentoonstelling "1812 in privécollecties in Moskou en St. Petersburg" werd geopend in het Alexander Palace-Museum, dat is gewijd aan de 200e verjaardag van de oorlog van 1812. De expositie bestaat uit meer dan 300 werken van decoratieve en toegepaste kunst.

Hoe kom je bij de tentoonstelling "1812 in privécollecties in Moskou en St. Petersburg"
Hoe kom je bij de tentoonstelling "1812 in privécollecties in Moskou en St. Petersburg"

instructies:

Stap 1

De tentoonstelling loopt van 16 mei tot 16 september in het Tsarskoe Selo State Museum-Reserve, dat is gelegen in de culturele hoofdstad van Rusland, de stad St. Petersburg. De plaats is niet toevallig gekozen, want het is een van de meest geliefde residenties van keizer Alexander I.

Stap 2

Het Museum-Reserve is elke dag open voor bezoekers van 10.00 tot 18.00 uur, behalve op dinsdag en de laatste woensdag van de maand. Plan vakkundig je recreatieprogramma in de stad aan de Neva, want anders kom je een aantal gelegenheden die op bepaalde dagen gesloten zijn niet binnen.

Stap 3

Kaarten voor de tentoonstelling zijn te koop aan de kassa van het museum of telefonisch te bestellen: +7 (812) 465–2024 (antwoordapparaat), +7 (812) 465–9424 (beheerder). Ticketprijs: voor volwassenen 100 roebel, voor gepensioneerden, arbeidsveteranen, dienstplichtigen, cadetten en studenten - 50, voor studenten van scholen en secundaire gespecialiseerde onderwijsinstellingen - 30 roebel. Vergeet niet een document voor te leggen waaruit uw sociaal statuut blijkt (studentenkaart, pensioenattest).

Stap 4

Georganiseerde toeristengroepen kunnen het museum alleen bezoeken als er een overeenkomst is tussen het museumreservaat en een reisorganisatie voor het aanbieden van excursiediensten. Indien dit document niet beschikbaar is, dient u de op die dag gekochte tickets te tonen.

Stap 5

Museum-reservaat "Tsarskoe Selo" ligt op 20 kilometer van St. Petersburg, in Pushkin., St. Sadovaya, 7. Je kunt er komen:

• vanaf het treinstation van Vitebsk met de elektrische trein naar de halte "Detskoe Selo", en vanaf daar met de minibus # 382, # 377, # 371 of met de bus # 381, # 371 naar het Staatsmuseum-reservaat "Tsarskoye Selo";

• vanaf de metrostations "Kupchino" of "Zvezdnoye" met bus nr. 186 naar de halte van het "State Museum-Reserve" Tsarskoe Selo ";

• vanaf het metrostation Moskovskaya met minibus nr. 545 of nr. 342 naar de halte van het Staatsmuseum-reservaat “Tsarskoe Selo”.

Aanbevolen: