Hoe De Tentoonstelling “Petersburg. Ik Houd Van Jou!"

Inhoudsopgave:

Hoe De Tentoonstelling “Petersburg. Ik Houd Van Jou!"
Hoe De Tentoonstelling “Petersburg. Ik Houd Van Jou!"

Video: Hoe De Tentoonstelling “Petersburg. Ik Houd Van Jou!"

Video: Hoe De Tentoonstelling “Petersburg. Ik Houd Van Jou!
Video: Димаш - Пример всем! / Откровения Саши Карельского 2024, April
Anonim

Half mei opende de eerste tentoonstelling in de nieuwe galerie in St. Petersburg. Het heet "Petersburg, ik hou van je!" is een creatieve liefdesverklaring voor de stad aan de Neva van hedendaagse kunstenaars.

Hoe de tentoonstelling “Petersburg. Ik houd van jou!
Hoe de tentoonstelling “Petersburg. Ik houd van jou!

instructies:

Stap 1

Bezoek de galerij "Petersburg Renaissance", die zich in het historische centrum van "Venetië van het Noorden" (adres - 104 Griboyedov Canal Embankment) bevindt, elke dag van 11 tot 21 uur. Het gebouw waarin de schrijver Griboyedov ooit woonde, ligt niet ver van de Nikolsky-kathedraal, op tien minuten lopen van het metrostation Sadovaya. De toegang is gratis. Expositie "Petersburg, ik hou van je!" zal open zijn tot eind augustus.

Stap 2

Kijk naar de schilderijen van moderne schilders die al beroemd zijn geworden in St. Petersburg. Onder de auteurs zijn Elena Remerova, Irina Birulya, Elizaveta Mikhailova, Nikolai Bogomolov, Valery Tabulinsky, Robert Myth, Epremyan Varuzhan, Bekaryan Dzovinar, de Old City-groep en anderen.

Stap 3

Ga voor meer informatie naar de website https://prgallery.ru en de Vkontakte-groep https://vk.com/club36676678, schrijf een e-mail naar [email protected] of bel 8 (812) 314-35-94.

Stap 4

Er is constant een kunstcriticus in de galerie, altijd klaar om te vertellen over de auteurs en vragen van bezoekers te beantwoorden. Volgens het management van de Petersburgse Renaissance is het voordeel van de lokale tentoonstellingen informatieve inhoud: kijkers kunnen niet alleen kennis maken met het werk, maar ook leren over het leven van de kunstenaar, zijn plaats in de kunstscène van de stad, de geschiedenis van de creatie van een bepaald schilderij.

Aanbevolen: