Hoe Zal De Opening Van De Tentoonstelling "Terug Naar De Zomertuin"

Inhoudsopgave:

Hoe Zal De Opening Van De Tentoonstelling "Terug Naar De Zomertuin"
Hoe Zal De Opening Van De Tentoonstelling "Terug Naar De Zomertuin"

Video: Hoe Zal De Opening Van De Tentoonstelling "Terug Naar De Zomertuin"

Video: Hoe Zal De Opening Van De Tentoonstelling
Video: Herdenkingsdienst Leidens Ontzet Pieterskerk Orkest van de Koninklijke Luchtmacht 2024, April
Anonim

De tentoonstelling "Return to the Summer Garden" opende op 17 mei in St. Petersburg. De expositie is te zien tot en met 7 september 2012. De galerij van de keizerlijke porseleinfabriek toont werken van hedendaagse auteurs die gewijd zijn aan de zomertuin en andere bezienswaardigheden van de stad.

Hoe zal de opening van de tentoonstelling "Terug naar de Zomertuin"
Hoe zal de opening van de tentoonstelling "Terug naar de Zomertuin"

instructies:

Stap 1

Bezoek de tentoonstelling "Return to the Summer Garden" in de Gallery of Contemporary Porcelain Art of the Imperial Porcelain Factory (Obukhovskoy Oborony Avenue, 151). De tentoonstelling is gewijd aan de langverwachte opening na de reconstructie van de beroemde tuin van de noordelijke hoofdstad - een van de symbolen van Sint-Petersburg.

Stap 2

Het thema van de stad aan de Neva is een van de hoofdthema's in het werk van de kunstenaars van de Imperial Porcelain Factory. De ambachtslieden van het bedrijf kopiëren gravures met landschappen van St. Petersburg op porselein, schilderen decoratieve voorwerpen en maken zelf souvenirsculpturen. Borden van Nelly Petrova en Tatiana Afanasyeva, dozen van Yuri Zhgirov, thee- en koffieserviezen van Serafima Bogdanova en Galina Shulyak en beeldjes van Elvira Eropkina en Olga Belova-Weber zijn erg populair bij verzamelaars.

Stap 3

Ontdek wat onderglazuur en bovenglazuur porseleinschilderijen en biscuitplastic zijn bij de productie van serviesgoed en souvenirs. Verken het moderne en antiek dat door de Heritage Foundation aan de galerij is geleverd. Bekijk Tatiana Charina's foto's van de Zomertuin. Foto's vullen de belichting aan.

Stap 4

Lees de berichten in het gastenboek. Enkele fabrieksmedewerkers woonden de presentatie van de tentoonstelling bij. Porseleinspecialisten en kenners van deze kunststroming deelden hun indrukken van het evenement en herinnerden zich de lijnen van Derzhavin en Pushkin, Akhmatova en Vertinsky.

Stap 5

De tentoonstelling in de Gallery of Contemporary Porcelain Art van de Imperial Porcelain Factory is dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur (zondag gesloten). Telefoon - (812) 326-1743, e-mail - [email protected]. De toegang is gratis.

Aanbevolen: