Hoe Zal De Tentoonstelling Van Pablo Picasso "Alinea's" In St. Petersburg?

Inhoudsopgave:

Hoe Zal De Tentoonstelling Van Pablo Picasso "Alinea's" In St. Petersburg?
Hoe Zal De Tentoonstelling Van Pablo Picasso "Alinea's" In St. Petersburg?

Video: Hoe Zal De Tentoonstelling Van Pablo Picasso "Alinea's" In St. Petersburg?

Video: Hoe Zal De Tentoonstelling Van Pablo Picasso
Video: PABLO PICASSO - Kids Discovering History | History For Kids | Inventors History for Kids 2024, Mei
Anonim

De kunstenaar Pablo Picasso leefde bijna een eeuw en had veel schilderijen geschilderd. Zijn werken werden voorbeelden van "hedendaagse kunst" en een gids voor auteurs van volgende generaties. Samengenomen en chronologisch gerangschikt, zijn ze als een boek met een boeiende verhaallijn. Verschillende paragrafen uit deze creatieve roman zijn in juni te zien in de noordelijke hoofdstad van Rusland …

Hoe de Pablo Picasso-tentoonstelling zal plaatsvinden
Hoe de Pablo Picasso-tentoonstelling zal plaatsvinden

Noodzakelijk

250 roebel voor een kaartje (voor studenten en gepensioneerden - 150 roebel)

instructies:

Stap 1

Woon de opening bij van de tentoonstelling "Paragraphs" van Pablo Picasso op 7 juni om 19.00 uur. De expositie was gehuisvest in het St. Petersburg Art Center in Perinnye Ryadi aan de Dumskaya-straat 4 (metrostation Nevsky Prospekt).

Stap 2

Bekijk een tentoonstelling van enkele tientallen beroemde litho's gemaakt in de stijl van het kubisme, avant-garde, surrealisme en meer. Deze werken worden aan de galerie geleverd door verzamelaars van over de hele wereld. Voor het eerst in ons land worden zeldzame werken uit de "blauwe" en "roze" periode, die verschenen in het kader van Les bleus de Barcelone, en kalligrafische afbeeldingen van het stierenvechten uit de cyclus "Toros en Toreros" gedemonstreerd.

Stap 3

Besteed aandacht aan de geschiedenis van de creatie van het grootschalige schilderij "Guernica" in meer dan 30 schetsen van de kunstenaar. Lees meer over het bombardement op Guernica, een kleine maar zeer belangrijke stad voor de Baskische bevolking. De Duitsers en Italianen vernietigden Guernica in 1937. Onder de indruk van deze gebeurtenissen maakte Pablo Picasso twee maanden lang een enorm schilderij, dat vervolgens naar het Spaanse Republikeinse paviljoen werd gebracht op de Wereldtentoonstelling in Parijs.

Stap 4

Indien u niet bij de opening van de tentoonstelling bent geweest, kunt u elke dag vóór 15 oktober 2012 van 11.00 tot 21.00 uur naar de galerie komen (loketten sluiten om 20.30 uur). Betaal 250 roebel voor een kaartje. Studenten en gepensioneerden krijgen korting - voor hen zijn tickets 100 roebel goedkoper.

Stap 5

Lees meer over de tentoonstelling op www.artcenter.su. Laat je mening over de expositie achter door mee te stemmen op de website. U kunt ook een e-mail sturen naar de organisatoren op [email protected] of bellen naar 8-904-601-00-00.

Aanbevolen: