Hoe Kom Je Bij De Tentoonstelling "Gezichten Van Het Oude Siberië"

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Bij De Tentoonstelling "Gezichten Van Het Oude Siberië"
Hoe Kom Je Bij De Tentoonstelling "Gezichten Van Het Oude Siberië"

Video: Hoe Kom Je Bij De Tentoonstelling "Gezichten Van Het Oude Siberië"

Video: Hoe Kom Je Bij De Tentoonstelling
Video: Rondleiding door de tentoonstelling 'Doggerland' in het Rijksmuseum van Oudheden 2024, April
Anonim

Op 12 mei werd de tentoonstelling "Faces of Ancient Siberia" geopend in het State Museum of the History of Religion in St. Petersburg. De bezoekers zullen de geheimen ontdekken van hun voorouders die enkele millennia geleden in Siberië leefden.

Hoe kom je bij de tentoonstelling "Gezichten van het oude Siberië"
Hoe kom je bij de tentoonstelling "Gezichten van het oude Siberië"

instructies:

Stap 1

De expositie is een fotogalerij van grafmaskers van klei en gips die werden gevonden in de graven van de archeologische cultuur van Tasjtyk, die wijdverbreid was in de 1e eeuw voor Christus. v. Chr. - V eeuw. ADVERTENTIE in Zuid-Siberië. Nu worden dergelijke waardevolle tentoonstellingen bewaard in verschillende musea in Rusland: in de Staats Hermitage, in het Museum van het Oosten in Moskou, in het Khakass nationale museum voor lokale overlevering genoemd naar V. I. LR Kyzlasov. De foto's die op de tentoonstelling worden gepresenteerd, zijn gemaakt met toestemming van de hoofden van de genoemde instellingen.

Stap 2

De auteur van de foto's, Boris Dolinin, werkte in de techniek van een lichte borstel. Dankzij de gebruikte technieken kunnen bezoekers van de tentoonstelling tweeduizend jaar geleden reizen als in een tijdmachine en in het gezicht kijken van de oude bewoners van Siberië en Rusland. De overgebleven maskers en gipsfragmenten werden gebruikt om de collectie te creëren.

Stap 3

Iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis kan tot 2 juli de fototentoonstelling bezoeken. Het Staatsmuseum voor de Geschiedenis van Religie in St. Petersburg bevindt zich op ul. Pochtamtskaja, 14. Het is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, behalve op woensdag. Houd er rekening mee dat de openingstijden zijn gewijzigd van 7 juni tot 20 juni 2012. Op dinsdag is het museum geopend van 13.00 tot 20.00 uur en op andere dagen gewoon open. Routebeschrijving: trolleybussen nr. 22, 5, bussen nr. 3, 22, 27, st. metro "Gostiny Dvor", "Sennaya Ploschad".

Stap 4

De ticketprijs voor volwassenen is 120 roebel, voor studenten - 50 roebel, voor schoolkinderen - 35 roebel, en gepensioneerden betalen 35 roebel. Komt u met een kleuter naar de tentoonstelling, dan is de toegang voor hem gratis.

Stap 5

Bent u geen inwoner van de stad Sint-Petersburg, maar wilt u wel de tentoonstelling bezoeken, koop dan een trein- of vliegticket. Als je vanuit een redelijk afgelegen nederzetting reist, is het aan te raden om een uitgebreid programma voor meerdere dagen op te stellen. De culturele hoofdstad van Rusland zal een onuitwisbare indruk op je maken.

Stap 6

Zorg voor de slaapplaats. Boek je hotel zelf via online boeken of neem contact op met een reisbureau.

Aanbevolen: