Hoe Kom Je Bij De Tentoonstelling “Alexander I En Napoleon. De Wereld Voor De Oorlog"

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Bij De Tentoonstelling “Alexander I En Napoleon. De Wereld Voor De Oorlog"
Hoe Kom Je Bij De Tentoonstelling “Alexander I En Napoleon. De Wereld Voor De Oorlog"

Video: Hoe Kom Je Bij De Tentoonstelling “Alexander I En Napoleon. De Wereld Voor De Oorlog"

Video: Hoe Kom Je Bij De Tentoonstelling “Alexander I En Napoleon. De Wereld Voor De Oorlog
Video: Frankrijk onder Napoleon (TL2) 2024, April
Anonim

Tentoonstelling “Alexander I en Napoleon. De wereld voor de oorlog 'werd gecreëerd met de steun van het bestuur van de regio Leningrad om het tijdperk van 1805-1809 in Frankrijk en Rusland te verlichten. De expositie bevindt zich op het grondgebied van het staatsmuseum-reservaat "Tsarskoe Selo" en is elke dag open voor het publiek.

Hoe kom je bij de tentoonstelling “Alexander I en Napoleon. De wereld voor de oorlog
Hoe kom je bij de tentoonstelling “Alexander I en Napoleon. De wereld voor de oorlog

instructies:

Stap 1

De historische realiteiten van de tijd van Napoleon en Alexander I zijn al lang een onderwerp van grote belangstelling voor alle geschiedenisliefhebbers. Het staatsmuseum-reservaat "Tsarskoe Selo" ging hen tegemoet en bood vier hele maanden onderdak aan een tentoonstelling gewijd aan de periode voorafgaand aan de oorlog van 1812.

Stap 2

Het reservaat ligt in de stad Pushkin, die met de auto of trein te bereiken is. Als je in St. Petersburg woont, kun je met de elektrische trein naar het station "Detskoe Selo" of "21 km" gaan, of met de bus naar Pushkin gaan. Verschillende federale snelwegen passeren de stad (M10 E 105 "Rusland", M20 E 95 "Pskov" en M11 E 20 "Narva"), Pushkin ligt op een afstand van twintig kilometer van St. Petersburg, dus de weg ernaartoe zal niet lang zijn.

Stap 3

Woon je niet in de noordelijke hoofdstad, maar wil je de tentoonstelling wel bezoeken, dan moet je eerst naar St. Petersburg. Plan je reis zodat je overdag de tentoonstelling kunt bezoeken en 's avonds naar huis kunt. Om dit te doen, moet u uiterlijk om 9.00 uur lokale tijd in de noordelijke hoofdstad aankomen. Bussen naar Pushkin vertrekken elk half uur, zodat je gemakkelijk op je bestemming kunt komen.

Stap 4

Het museum in Pushkin, waarin de expositie is ondergebracht, bevindt zich op Sadovaya, 7. Bezoek de tentoonstelling “Alexander I en Napoleon. Vrede voor de oorlog' kun je elke dag van 10 tot 18 uur. De kosten van toegangskaarten variëren van 200 tot 500 roebel, afhankelijk van de status van de bezoeker. Bel voor meer informatie 8 (812) 465-53-08 of 8 (812) 466-66-69. De organisatoren van de tentoonstelling zijn van plan dat het zal werken tot en met 16 september 2012, maar indien nodig zijn ze bereid om de tijd van haar bedrijf te verlengen.

Aanbevolen: