Zo Vier Je Pasen Met Je Geliefde

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Pasen Met Je Geliefde
Zo Vier Je Pasen Met Je Geliefde

Video: Zo Vier Je Pasen Met Je Geliefde

Video: Zo Vier Je Pasen Met Je Geliefde
Video: Het is Pasen 2024, April
Anonim

Pasen is een geweldige religieuze feestdag die geen speciaal feest is voor geliefden. Maar als er heldere gevoelens in je ziel leven, kun je deze lentedag zeker veranderen in een romantisch sprookje. Verras je geliefde met een niet-standaard benadering van het inrichten van een appartement en een feestelijke tafel.

Zo vier je Pasen met je geliefde
Zo vier je Pasen met je geliefde

instructies:

Stap 1

Het mooie van Pasen is dat het een voorjaarsvakantie is. En wat is er romantischer dan het ontwaken van de natuur uit een lange winterslaap? Creëer een sfeer van lentefrisheid. Verander je kamer in een lichte tuin. Snijd op Palmzondag uit het nabijgelegen bos of koop meer donzige wilgentakjes in de bloemenwinkel. Zet ze in verschillende hoeken van de kamer in meerdere vazen. Lente primula's zullen er ook goed uitzien.

Stap 2

Versier de kamer met kleurrijke slingers. U kunt bijvoorbeeld vogels, bloemen, bladeren enz. uit gekleurd papier knippen voor de creativiteit van kinderen. en naai ze volgens het naadprincipe "voorwaartse naald" om een slinger te maken. Tussen de hoofdelementen kun je houten of plastic kralen, klein speelgoed, briefjes met wensen en vriendelijke woorden rijgen - wat er ook in je opkomt. Dit ontwerp zal je geliefde verrassen. Hij zal je inspanningen zeker waarderen.

Stap 3

Voeg een vleugje romantiek toe aan traditionele vakantiegerechten. Verf hardgekookte eieren in zachte, warme kleuren en schilder ze niet met standaard paaspatronen, maar met hartjes, duiven en woorden van liefde.

Stap 4

Of je nu een traditionele paastaart koopt of zelf kookt, je kunt er een romantische versiering aan toevoegen. Maak bijvoorbeeld een zoete crème of glazuur en schilder harten, vriendelijke woorden of andere symbolen van je liefde op de gebakken goederen.

Stap 5

Als je van plan bent om 's ochtends de hele dag met je partner door te brengen, dan kan het samen bereiden van speciale vakantiemaaltijden een plezierige ervaring zijn.

Stap 6

Nodig je geliefde uit om interessante paasspellen te spelen. Een van de meest populaire vormen van plezier is het rollen van eieren. Je moet een soort "schaatsbaan" bouwen van een vel karton, linoleum, enz. Plaats kleine verrassingssouvenirs aan de randen, als niet alleen uw geliefde wordt verwacht. De spelregels zijn simpel: je moet het ei naar beneden rollen. Welk voorwerp het ook aanraakt, het wordt een geschenk.

Stap 7

Als je een spel voor twee wilt regelen, leg dan in plaats van souvenirs briefjes met wensen aan de randen van bijvoorbeeld de "ijsbaan". Laat om de beurt eieren van de geïmproviseerde berg zakken en voer de acties uit die worden beschreven op de kaarten die voor jou zijn gevallen. Zo'n spel wordt vooral leuk als je onafhankelijk van elkaar verlangens bedenkt, dan wachten jullie allemaal verrassingen.

Aanbevolen: