Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Je Geliefde

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Je Geliefde
Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Je Geliefde
Anonim

Nieuwjaar is een speciale feestdag en je moet het op een speciale manier vieren! Het is gemakkelijk om een onvergetelijke nacht voor uw geliefde te regelen, u hoeft zich alleen aan enkele regels te houden.

Zo vier je het nieuwe jaar met je geliefde
Zo vier je het nieuwe jaar met je geliefde

instructies:

Stap 1

Zorg dat je op orde bent. Oliviersalade, een kerstboom versieren zijn natuurlijk belangrijke bezigheden, maar vergeet jezelf niet. Denk vooruit over je look en make-up. Misschien ben je dit jaar een sneeuwkoningin of een leuk konijntje. Experiment.

Stap 2

Bereid een feestelijk diner voor. Gerechten moeten licht maar bevredigend zijn. Deze avond zou niet moeten zijn zoals uw gebruikelijke romantische diner. Deze nacht van magie en mysterie. Bedenk je overgangsritueel naar het klokkenspel en overtuig je partner van de ernst van deze actie.

Stap 3

De Kamer versieren. Geurkaarsen, de geur van verse sparren - dit alles zal je ruimte vullen met ongewone energie. Banaal kerstboomspeelgoed kan worden vervangen door fantomen en op een chaotische manier door de kamer worden gehangen, er zal tijd zijn - je zult spelen.

Aanbevolen: